Fiindca sexul a fost protejat prin folosirea prezervativului si cel mai probabil a fost intretinut in perioada infertilitatii absolute a ciclului, adica dupa ovulatie si dupa terminarea perioadei fertile, se poate afirma fara teama ca s-ar gresi, ca intr-o astfel de situatie formare a sarcimii este cert, sigur si precis 100% IMPOSIBILA. Acesta afirmatie este confirmata si intarita si de faptul ca ulterior s-au produs 2 menstruatii.
Fiindca conform afirmatiei tale cele 2 sangerari menstruale : ''au fost normale fiindca au tinut (5-6 zile iar primele 2 zile au fost mai abundente ) rezulta ca este cu totul/complet IMPOSIBIL sa nu fi fost menstruatii AUTENTICE. Trebuie sa stii/sa cunosti faptul ca menstruatia falsa/peste ciclu de care ai auzit si tu, este foarte slaba, foarte scurta (1-2 zile) si sangele eliminat este cu totul/complet diferit d.t.p.d.v. fata de sangele menstrual. Sanatate!
Stai calma ca nu esti însărcinată, și mie mii s-a întâmplat aproximativ la fel și nu am devenit insarcinata...
Nu ai de ce sa te temi
Funda?
Nu esti însărcinată. Sansele sunt aproape inexistente in cazul rau. Ai avut si menstruatii normale, nu de o zi doua si au fost si abundente. Linisteste-te ca nu e nimic
Mulțumesc mult pentru răspunsuri.
știu ca in general aceasta menstruație falsa tine puțin și e slab cantitativa dar am mai auzit căzuri in care femeile in cauza au avut menstruația normala in timpul sarcinii.
probabil răul mi-l autocauzez întrucât ma gândesc obsesiv la problema aceasta
și in plus am abdomenul foarte tare și ma doare rău
doar ca e posibil sa fiu doar galonată
linarkfts întreabă: