| Marius22222222222 a întrebat:

Bună TPU, eu și iubitul meu suntem ambii virgini și pe data de 25 oct am mimat actul sexual prin haine, el la un moment dat era gol iar eu aveam pantaloni mai subțiri, se poate sa rămân insarcinata, cred ca a durat doar 5 min și el spune ca nu a ejaculat dar nu știu exact? oameni buni serios cum să întrebi așa ceva

Răspuns Câştigător
| DandG2304 a răspuns:

Daca nu se face educatie sexuala in scoala n-ai la ce altceva sa te astepti. Si oricum, n-ar trebui sa judeci pe cineva pentru ca nu stie ceea ce stii tu. Daca nu poti sa spui ceva FOLOSITOR atunci NU O FA! Si de tine se poate rade la fel de zgomotos pe cum vrei tu sa se rada de altii.

10 răspunsuri:
| Marius22222222222 explică (pentru DandG2304):

Ideea nu era de ras ci pur și simplu un user apărut azi care după părerea mea a pus o întrebare doar să fie pusă

| DandG2304 a răspuns (pentru Marius22222222222):

Si nu poti raporta aceste lucruri fara sa faci mare tam-tam? Gandeste-te ca in spatele acelei intrebare poate fi o situatie ADEVARATA si o intrebare SINCERA de care tu razi si faci MISTO aiurea.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu stii ceea ce nu stii.

Copiii astia (ca sunt copii) sunt lasati de capul lor, parintii nu ii invata, scoala nu ii invata. Ti se pare ca online-ul ii invata? Ei cred ca sexul e asa, ca buna ziua.

| Marius22222222222 explică (pentru DandG2304):

Nu fac mișto dar încurajez lumea sa se informeze

| KatiMe27 a răspuns:

3 și iubitul meu și te cheamă Marius?
Alt trol

| Marius22222222222 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nici când făceam eu școală nu era educație sexuală in învățământ.dar sa spui că ramai însărcinată prin haine deja nu mai are legătură cu școala

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Marius22222222222):

La anatomie, nu ati avut o ora speciala in care profesoara v-a separat baieti si fete ca sa poarte o discutie cu voi?
Nici macar atat?

| Marius22222222222 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu.era anatomia și atât.dar cum am zis sa ramai însărcinată prin haine... mâine apare careva să întrebe dacă se poate rămâne însărcinată prin wifi.

| simplaexistenta a răspuns:

M-am speriat pana sa vad ca tu pui intrebarea la misto

| Mindfulness a răspuns (pentru simplaexistenta):

Eu credeam că ia spart careva parola și vrea să îl denigreze că e cu filetul pe stânga laughing