| andreeadeea9 a întrebat:

TPU! Eu si prietenu meu facem 2 luni de cand suntem impreuna :*, si nu stiu ce mesaj sa-i dau, nu am nici o idee, va rog spuneti-mi si mie niste idei. Dau funda apropo! happy

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Spune i ca esti insarcinată, cel mai tare mesaj, o să leașine cum zice chiorete, hai sa mi trag una.servesc patrialaughing

| FanulMeu a răspuns:

Incearca ceva de genul :
"Dragul meu iubit, din cate sti facem doua luni de cand suntem impreuna si vreau sa iti spun ca au fost cele mai placute luni din viata mea as dori a totul sa ramana asa cum a fost pana acum, Te iubesc "

| ALittleDeath a răspuns:

" Suntem impreuna de 2 luni, ar fi cazul sa ne oprim."

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta voi fetelor aveti mania asta a voastra de a duce lucrurile la extrem si ce e asa uau ca ati facut doua luni? ati facut sex macar?

| andreeadeea9 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu draga nu am facut.te intereseaza?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru andreeadeea9):

Najpa sarmanul baiat sta pe uscat

| The2ndWorldWar a răspuns:

Ar fi indicat să îi dai pasarea dacă tot vrei sa ii faci o bucurie. Lasa-l să te facă posta si va fi cel mai fericit.

| WaterDrop a răspuns:

2 luni? Esti sufocanta.Nu trebuie sa sarbatoresti fiecare zi dintr-o amarata de relatie care oricum nu va prinde 5 luni asa ca mai bine fa`i o surpriza live decat un mesaj, asta daca vrei sa mai stea cu tine mult.Desi, poate el este doar un alt pres si s`ar putea sa ai noroc si cu mesajul.

Scrie`i "Diseara te las sa te joci cu sanii mei in timp ce ne uitam impreuna la meci". Sigur daca nu te iubea indeajuns de mult pana acum, o va face.

| andreeadeea9 explică (pentru The2ndWorldWar):

Zici tu? eu am doar am intrebare frumos, dar cata nesimtire este in ziua de azi happy

| ALittleDeath a răspuns (pentru WaterDrop):

De ce esti asa sigur ca nu va prinde 5 luni?

| WaterDrop a răspuns (pentru ALittleDeath):

Pff, tu persoana necredincioasa! Stii doar ca pot vedea viitorul.Vei vedea ca peste 2 luni maxim va reveni cu intrebarea "Cum sa trec peste o despartire" sad

| LabaCeaDeTreaba a răspuns:

Suge-o sau fa sex