| unaboona a întrebat:

Buna TPU.eu si prietenul meu ne intelegem ff bine ne iubim ca-n telenovele da faza e ca nu avem prieteni in comun.eu nu vreau sa-i cunosc prietenii lui(app eu am 18 ani el 30) in primul rand sunt mai timida cand vine vorba sa fac cunostiinta cu oameni noi dar cu prieteni vechi sunt ff extrovertita si mie cam teama ca no sa am nimic de vorbit cu ei pentru ca prietenii lui sunt de o varsta cu el dar nici nu vreau sa-i cunosc nu simt nevoia dar el vrea...azi mi-a propus sa merg sa ma intalnesc cu el dar mi-a spus ca o sa mai vina un prieten de al lui si prietenasa.nu stiu ce sa fac sau sa zic ca nu fac o impresie proasta si dupa aia sa ma barfeasca la prietenul meu ca nu-s de el si ca nu a facut o alegere buna.sincer mie cam frica

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu ai tu treaba ce zic prietenii sai. Daca sunt prieteni adevarati nu te barfesc indiferent cum ai arata. Ai o parere proasta despre tine. De ce sa te barfeasca? Sunt sigura ca esti destul de bine-facuta pentru un tip de 30, si mai ales, frumoasa! Doar nu o sa stai numai in casa si o sa vorbesti numai cu prietenul tau. Poate o sa te intelegi chiar bine cu iubita prietenului iubitului tau.Bafta!

pa, pa.

| viatadecacatt a răspuns:

Sincer.nu ti se pare ca e cam mare pentru tine? Totusi, ai 18 ani ai putea sa iti gasesti un iubit mai tanar.

| PoOfarina a răspuns:

De ce sa-ti fie teama? Poarta`te normal, pentru ca naturaletea e intotdeauna de apreciat. E mult mai greu sa gresesti cand te porti asa cum o faci de obicei, decat atunci cand te straduiesti sa faci o impresie buna dezvoltand oarecum o alta personalitate doar de dragul de a fi pe placul nu stiu cui.
Ai incredere in tine si nu uita ca cine te place, te place asa cum esti!

| Diamond_9930 a răspuns:

Buna!
Sfatul meu e sa te duci.chiar daca iti este teama de ce impresie o sa faci si de diferenta de varsta.Eu de exemplu am tot 18 ani si am multi prieteni cu varste cuprinse intre 25-30 si atunci cand ma vad cu ei este chiar distractie pentru ca ei imprumuta din nebunia adolescentei ce o port si eu invat de la ei lucruri despre viata.Nu lasa nimic sa te intimideze, chiar ar trebui sa te simti foarte bine pentru ca iubitul tau a ales sa te prezinte prietenilor lui.Asta inseamna ce este mandru de tine si ca te considera o persoana deosebita.Asa ca numai sta pe ganduri, fi sigura pe tine, arata exact cum esti si demonstraza-le prietenilor iubitului tau cine este fata de care s-a indragostit tovarsul lor.Mult succes iubita si sper ca ti-a folosit la ceva sfatul meuwinking