| ApaMineralaPlata a întrebat:

Eu si prietenul meu suntem impreuna de 1 an si 1 luna happy, e totul ok cu noi adica ne mai certam din cand in cand, dar e ceva normal asta. El urmeaza sa plece in Italia, eu inca nu pot pleca cu el deoarece sunt la scoala. ne iubim foarte mult si intre noi e dragoste adevarata dar ma tem ca daca din cauza distantei o sa ne despartim, sau o poate o sa ma insele sad. nu as vrea sa plece dar nu-i pot spune sa ramana... sigh stiu ca daca ma iubeste cu adevarat nu o sa faca lucrul acesta dar totusi imi pun intrebarea ca DACA DA? Ce as putea face sa scap de teama asta? sad

Răspuns Câştigător
| CityOfSatan a răspuns:

Uite sunt intr-o situatie similara cu tine,si sfatul meu e,cam down! Daca ar vrea sa te insele te-ar insela si in Romania. Daca spui ca dragostea dintre voi e dragoste adevarata, poti sa stai linistita, distanta poate sa desparta, dar poate sa apropie si mai mult, asa ca fi optimista.Totul va fi bine:*! Ai tu incredere in tine, ca esti mai buna decat altele, si el vede asta ^^!

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Vorbeste cu el, sa te asigure, sa te convingi singura prin ochii lui, prin privire de sinceritatea cu care iti raspunde.Nu poti fi convinsa 100% din pacate sad

| neutrino a răspuns:

Daca doresti sa visezi mai departe, nu ai decat.

| Mirunelu a răspuns:

Situatia pe care o descrii este cam in dezavantajul tau orice ai face. Daca il lasi sa plece vei sta cu nelinistea ce face el acolo. Daca te iubeste posibil sa faca sacrifiul de a ramane pentru tine, dar apoi exista si posibilitatea ca apoi sa-ti reproseze ca a facut acest lucru pentru tine. Gandeste-te ca te iubeste si se va intoarce la tine, ca acolo nu o sa gaseasca ce are cu tine dupa 1 an.

| spekeps44 a răspuns:

Daca esti inca la scoala nu ar trebui sa te gandesti sa te muti cu prietenul tau deja. Doar persoanele cu lipa de cultura si dintr-o patura sociala modesta se muta impreuna/se casatoresc sau au copii inainte sa isi termine facultatea.

| ApaMineralaPlata explică (pentru spekeps44):

Nu m-am gandit sa ma mut cu el deoarece nu e momentul inca, am spus ca chiar daca as vrea sa plec cu el nu as putea deoarece sunt inca la scoala :*