Uite sunt intr-o situatie similara cu tine,si sfatul meu e,cam down! Daca ar vrea sa te insele te-ar insela si in Romania. Daca spui ca dragostea dintre voi e dragoste adevarata, poti sa stai linistita, distanta poate sa desparta, dar poate sa apropie si mai mult, asa ca fi optimista.Totul va fi bine:*! Ai tu incredere in tine, ca esti mai buna decat altele, si el vede asta ^^!
Daca esti inca la scoala nu ar trebui sa te gandesti sa te muti cu prietenul tau deja. Doar persoanele cu lipa de cultura si dintr-o patura sociala modesta se muta impreuna/se casatoresc sau au copii inainte sa isi termine facultatea.
Vorbeste cu el, sa te asigure, sa te convingi singura prin ochii lui, prin privire de sinceritatea cu care iti raspunde.Nu poti fi convinsa 100% din pacate
Nu m-am gandit sa ma mut cu el deoarece nu e momentul inca, am spus ca chiar daca as vrea sa plec cu el nu as putea deoarece sunt inca la scoala :*
Situatia pe care o descrii este cam in dezavantajul tau orice ai face. Daca il lasi sa plece vei sta cu nelinistea ce face el acolo. Daca te iubeste posibil sa faca sacrifiul de a ramane pentru tine, dar apoi exista si posibilitatea ca apoi sa-ti reproseze ca a facut acest lucru pentru tine. Gandeste-te ca te iubeste si se va intoarce la tine, ca acolo nu o sa gaseasca ce are cu tine dupa 1 an.
HappynewCenusa întreabă: