Vrei sa fi cu Leonard, si daca se bat din nou si castiga Alex ce faci? Te pui inapoi?
Mai bine i ai lasa pe amandoi si gata. Acest Alex nu merita asta si nici Leonard. Tu esti problema!
Asa ca, renunta la amandoi si ia o pauza sa te gandesti bine la ce vrei si ce nu.
Direct trolling d-ala ieftin facut cu restul de la paine e asta, imi place partea asta cu ''Alex a vrut sa mearga la el sa il bata, si atunci cand s-a apropiat a vazut faptul ca Leonard a crescut mult mai mare ca el, peste 1.73 si l-a snopit in bataie.'' dar cat avea Alex asta, 1, 50, daca chipurile Leo la 1, 73 era matahala pe langa el?
Pai Ionut are in jur de 1.65
Păi ion ăsta când a intrat în poveste
Asta e prenumele lui, l-am scris din greseala
Da-mi si mie povestea ca nu am gasit-o pe watt))
Doar semana pe una nu ca chiar exista
Deci vrei să fii cu cel mai puternic, Leonard e acum mai matur el după ce a fost bătut și părăsit de iubită a înțeles totul, el știe că dacă va veni cineva mai puternic decât el îl vei trăda din nou fără resentimente, el nu are nevoie de o asemenea femeie. Iar Alex săracul stă cu una care-i fug ochii după alții.
Mai prost ca tine o fost Alex ca nu a plecat si nu te-a lasat in pace cu Leonard al tau el trebuia sa plece sa te lase dar se pare ca Alex o fost un mare Dobitoc
De ce sună a dramă de Violetta!? Daca nu te mai vrea, atunci nu ai ce să faci, accepți situația