Vrei sa fi cu Leonard, si daca se bat din nou si castiga Alex ce faci? Te pui inapoi?
Mai bine i ai lasa pe amandoi si gata. Acest Alex nu merita asta si nici Leonard. Tu esti problema!
Asa ca, renunta la amandoi si ia o pauza sa te gandesti bine la ce vrei si ce nu.
Direct trolling d-ala ieftin facut cu restul de la paine e asta, imi place partea asta cu ''Alex a vrut sa mearga la el sa il bata, si atunci cand s-a apropiat a vazut faptul ca Leonard a crescut mult mai mare ca el, peste 1.73 si l-a snopit in bataie.'' dar cat avea Alex asta, 1, 50, daca chipurile Leo la 1, 73 era matahala pe langa el?
Deci vrei să fii cu cel mai puternic, Leonard e acum mai matur el după ce a fost bătut și părăsit de iubită a înțeles totul, el știe că dacă va veni cineva mai puternic decât el îl vei trăda din nou fără resentimente, el nu are nevoie de o asemenea femeie. Iar Alex săracul stă cu una care-i fug ochii după alții.
Mai prost ca tine o fost Alex ca nu a plecat si nu te-a lasat in pace cu Leonard al tau el trebuia sa plece sa te lase dar se pare ca Alex o fost un mare Dobitoc
Păi ion ăsta când a intrat în poveste
Da-mi si mie povestea ca nu am gasit-o pe watt))
Asta e prenumele lui, l-am scris din greseala
De ce sună a dramă de Violetta!? Daca nu te mai vrea, atunci nu ai ce să faci, accepți situația
Bananacantareata87 întreabă: