anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt impreuna cu prietenul meu de 7 luni si pana acum am facut dragoste de mai multe ori. Insa cand m-a intrebat saptamana trecuta daca vreau sa facem dragoste am spus nu si el m-a inteles si nu am facut nimic dar aseara m-a intrebat iar daca vreau si eu am spus tot ca nu si el s-a suparat putin dar m-a inteles si nu m-a obligat sa o facem.
Acum intrebarea mea e urmatoarea: De ce nu mai am chef sa fac dragoste cu el. Il iubesc foarte mult si el a fost primul barbat cu care am facut dragoste. Nu inteleg de nu mai am chef.
Va rog sa ma ajutati cat se poate de repede.

Răspuns Câştigător
| MickyGirl a răspuns:

Probabil a intervenit rutina. Ar trebui sa incercati sa redescoperiti misterul din relatia voastra. Un pic de sare si piper pentru a putea sa va faceti iarasi relatia interesanta.

9 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Vina e a lui cred, nu face ce trebuie acolo

| Letaata a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Pai si ce ar trebui sa faca el? si ce ar trebui sa fac eu?

| Happyjump a răspuns:

Dacă vecinul o face mai bine, e ceva normal.

| neutrino a răspuns:

Multi/multe nu pot manca aceeasi prajitura in fiecare zi : li se acreste.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca ati ajuns foarte repede in pat, inainte sa apucati sa va cunoasteti si sa va iubiti iar acum a intervenit plictiseala, ceea ce era absolut normal si de asteptat. MUlte relatii mor fiindca oamenii nu au rabdare sa le cultive suficient si ajung in pat imediat (uneori chiar inainte de 6 luni de relatie). In situatia asta, relatia nu se mai dezvolta, ramane intr-un stadiu incipient, sexul e bun cateva saptamani sau 2-3 luni si apoi intervine plictiseala si relatia se termina.
Daca vrei sa salvezi relatia (sau macar sa incerci, pentru ca e putin probabil sa se poata), discuta cu paretnerul tau, renuntati la sex, reluati relatia de la inceput, cu plimbari, discutii lungi, sarutari furate, dorinte ascunse si reluati-va viata sexuala peste vreun an sau doi cand sunteti cu adevarat pregatiti pentru asta din toate punctele de vedere (va cunoasteti suficient, aveti destula intimitate si ati acumulat destula dorinta). Nu-i deloc usor, dar merita incercat

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Letaata):

Sa ii spui sa fie mai concentrat in pat, ca nu randament.

Răspuns utilizator avertizat
| mihay88 a răspuns (pentru Brigaela):

''reluati-va viata sexuala peste vreun an sau doi'' eventual la pensie daca se poate laughing. Nu asta e solutia... poate ca nu se potrivesc pur si simplu la pat, la inceput a fost la inceput, a fost dorinta, placere...acum dupa ce a vazut fata cum sta treaba poate ca realizeaza ca baiatul nu o incita suficient, zic si eu happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru mihay88):

Un an sau doi, in tinerete si mai ales cand incerci sa construiesti o relatie, trec ca vantul si ca gandul.