| DanutTheBest a întrebat:

Eu sunt un baiat mai timid credeti ca as avea vreo sansa cu o fata sau baieti mai rai au sanse mai mari?

Răspuns Câştigător
| BlueDreamsss a răspuns:

Nu...fetelor le plac baietii mai timizi, deoarece ei sunt mult mai simtiti si stiu sa se comporte mulr mai frumos...desi acei "bad boys" fac ei cum fac si mereu sucesc mintile fetelor, dar crede-ma ca ai mult mai multe sanse decat ei. Succes!winking

11 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Varianta b, baietii mai rai

| BlueDreamsss a răspuns:

Nu...fetelor le plac baietii mai timizi, deoarece ei sunt mult mai simtiti si stiu sa se comporte mult mai frumos...desi acei "bad boys" fac ei cum fac si mereu sucesc mintile fetelor, dar crede-ma ca ai mult mai multe sanse decat ei. Succes!winking

| MihayAndrey a răspuns:

Depinde de aceea fata. Intre increzuti sunt doar relatii de fatada. Tu ai sanse mari la o persoana potrivita, chiar daca ea nu v-a aparea acum.

| TheAce a răspuns:

Totul sta in mental. Tu trebuie sa ai icnredere in tine. Odata ce ai facut asta va fi usor pentru ca tu esti cine vrei tu sa fii. Viata e suma alegerilor noastre. Nu alege sa fii rau. Alege sa ai incredere ca poti fii cu cine vrei tu pentru cel care esti.

| mona a răspuns:

Ai sanse destule, trebuie doar sa te folosesti de ele[de sanse nu de fete]

| Azµre a răspuns:

Ai cu siguranță, stai liniștit.

| lexyy a răspuns:

Dalove strucknormallove struck,cred ca tuturo fetelor le-ar place un baiat timid drept iubit:Xdar nu atat d etimid incat atunci cand merg pe strada si se ia cineva de ele pe strada ala sa stea si sa se uite, sau eventual sa bage si un zambet din ala, e ok sa fii timid, dar fii cu vana cand trebuie:*bafta:X

| Anonim187 a răspuns:

Conteaza papagalu`

| MartinelFrumuselul a răspuns:

Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni trebuie sa fii tu insuti daca ea nu te place asa cum esti inseamna ca nu te merita dar daca te place te va accepta oricum!

| DanutTheBest explică (pentru lexyy):

Ms pentru rasp si in legatura cu ex ala de strada nu-s chiar asa de timid dar nu fac prostii ca ceilalti baieti big grin si nu ma dau cum fac de obicei baieti la fete eu stau in banca mea nu ma dau in spectacol

| DanutTheBest explică (pentru TheAce):

Ok mersi!