| Simona418 a întrebat:

Buna TPU, fac parte din comunitatea de rromi si sunt presata de o situatie. E varsta la care trebuie sa ma marit si sa imi iau adio de la puritate. Problema este ca acum 3 luni de zile mi-am oferit puritatea unui baiat pe care il iubesc. Familia mea nu stie despre el, iar la noi exista un procedeu pe nume "cearceaful", cred ca stiti despre ce e vorba. Eu peste 3 zile trebuie sa fiu cumparata de familia lor, iar ei vor avea o mare surpriza daca nu fac ceva in privinta asta. Ce voi face atunci cand cearceaful o sa fie alb imaculat? Va rog ajutati-ma, este o urgenta!

7 răspunsuri:
| anonim3248 a răspuns:

Cearceaful este întodeauna roșu când se înțeleg familiile.

| dullcat a răspuns:

Nu te supara, dar nu pare credibil ce zici.In alta intrebare sustii ca ai 16 ani. Fetele de etnie rroma nu se dau la maritat atunci, ci mult mai devreme.

Asa pentru cultura generala:
In secolul acesta ar trebui ca toata lumea sa stie ca himenul nu se rupe, ci este deja perforat la majoritatea fetelor si ca nu curge neaparat sange la dezvirginare la toata lumea.Dezvirginarea nu este egala cu sangerarea!

Pentru familiile care au mentalitate de alt secol, situatia chiar e de plans...

| Simona418 explică (pentru dullcat):

Nu toate familiile au aceleasi traditii, familiile din zona mea asa fac.
Problema e ca la mine inca se tine traditia asta, nu sunt prea evoluati oamenii pe aici.

| RAY a răspuns:

Protectia copilului, ești minora

| dullcat a răspuns (pentru Simona418):

Asa o fi. Dar faptul ca ai postat si alte intrebari care nu au sens (ca ai fost trasa de par la scoala, pe 31 august, desi n-a inceput anul scolar) ma face sa nu te iau in serios.

Oamenii te vor ajuta aici cu un sfat daca scrii realitatea. Povestile inventate scrie-le in alta parte.

| Sistemulxxl a răspuns:

Pune-pe erou sa se taie pe mana ca in puscarie si manjeste cearsaful.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cearsaful nu va fi alb imaculat pentru ca va curg secreții și o sa îl murdariti