anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU! Fara prea multe detalii voi spune doar ce problema am. De curand in clubul nostru de karate a venit un tip de la un alt club si a ramas la noi. Tipul e olimpic la fizica si mate, dar asta e mai putin important. Problema e ca el a fost cu o fata a carei sora este in clasa cu mine. Eu nu prea stau cu nici una, insa intr-o zi baiatul, Andrei, a inceput sa imi tot spuna despre tipa aia, daca o cunosc, raspunsul meu fiinde afirmativ. De atunci a inceput sa isi bata joc de mine in sensul ca tot ma intreaba de situatia scolara, iar eu evit sa raspund deoarece matematica pe mine ma omoara, insa el se crede cel mai dintre cei mai doar pentru ca o intelege. Ma simt prost din cauza asta, si ma gandesc ca maine am Evaluarea Nationala la mate si mi-e frica rau. Again....nu asta e ideea. De atunci tot ma trage de par si se uita super bizar la mine, si cand vorbeste cu mine nu prea imi mai lasa spatiu, iar eu ma rusinez foarte repede. Nu stiu ce sa fac in legatura cu el: nu vreau sa mai rada de mine, dar as vrea sa stiu daca ma place si de asta tot ma tachineaza.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa inteleg ca voua chiar va plac dramele, adica tu il iubesti ca isi bate joc de tine cool, daca era un baiat cuminte nu simteai asta, de ce nul intrebi? ce tot ai cu mine? de ce imi faci de astea? poate baiatul nu stie ca il placi mai sti poate iese de o aventura, sper ca nu te visezi deja mireasa si vei ajunge sa povestesti de astea copiilor tai

| Lawliet14 a răspuns:

Ar trebui sa te concentrezi pe examen!

| Ioanaah a răspuns (pentru RAY):

Nu-ti fa griji, ca nu sunt asa obsedata.

| RAY a răspuns (pentru Ioanaah):

Iisuse bine ca nu esti, am primit vreo 50 de invitati la nunta de la fetele de pe TPU, eu as merge dar nu am banii, ce te atrage la el?

| ExprimareLibera a răspuns:

Aa, pai cum sa ii permiți sa te tragă de par? Dacă nu poți să îl liniștești tu, măcar apelează la alte persoane. Nu mă refer neapărat la bătaie, dar nu se exclude dacă mai continua.

Sincer, cand nu face pe desteptul e o persoana foarte draguta, iar inainte de a aparea tipa aia chiar vorbeam destul de des.

| Ioanaah a răspuns (pentru ExprimareLibera):

Ideea e ca nu sunt o persoana paracioasa si nu imi place sa imi spun problemele tuturor. Oricum, multumesc pentru sfaturi.

Inseamna ca ea e mai frumoasa ca tine simplu, dar tu ce vrei de la el?

Aproape toate-s mai frumoase decat mine, dar ea spune lucruri negative pe care nu are de unde sa le scoata si pe care el le crede.

Din pacate aspectul fizic conteaza mai ales daca e tipul frumos, e asta e concurenta feminima lory foloseste si ea armele ei gen barfa

Eu am Briceagul. laughing) Glumeam. M-am obisnuit cu barfa, dar el ar trebui sa fie ala desteptul si totusi nu isi da seama ca minte.