Eu m-am pus pup si am inceput sa injur de numa si dupa ce mi-a trecut durerea incredibila i-am povestit persoanei care m-a lovit ca daca ma mai loveste o data cu mine o terminato.
E o durere puternica,lovitura la sani,de multe ori am avut parte de asa senzatie,care nu e deloc placuta,in momentul acela,imi vinea sa strig in gura mare de durere,era gata gata sa imi buhneaca ochii in lacrimi,dar m-am abtinut si am mers intr-un loc unde am stat singura ceva timp! Sfatui si fetele si baietii sa oculeasca intamplari de genu,deoarece nu e bine deloc,poate aparea cancerul la sani de la lovituri puternice si la baieti la fel se poate ajunge la o multime de boli, in primult rand daca au fost lovite testiculele se poate ca pe viitor sa faca sotii singura copii. Aveti grija cu totii si fetele si baietii, bafta tuturor
E groaznic la oua
primesti lovitura apoi merg in burta si colinda, apoi se intorc
e indicat sa sari intr-un picior sa revina repede sau le pierzi si poti ramane impotent
Din cate stiu eu lovitura in acea parte a corpului (la baieti ) poate fi mortala. Depinde de puterea cu care este. "daruita" lovitura. Si la fete exista sanse destul de mari sa apara cancerul de san. "sau daca nu, ati vrea sau v-ati simti bine? " Cui i-ar face placere sa simta durere? A, da, scuze Sadomasochistilor.
Ca vam lovi si noi la coaiee sa va lasam ipotente si sa va doara si cind va aplecat sa va tineti cu mina de coa; ee una in tita var comveni eu cred ca nu var comveni sa va lovim la coa; e si la tite ca sa va plingeti de mila pe jos si poate stati si cu gindul daca am ramas ipotenta ce ziceti fetelor var comveni sa va lovim si noi baieti lacoa; e si la tite sa vedeti si voi cum e
Tu esti sanatoasa la cap fata cum poti sal lovesti la **** daca eram in locu lui tipu ala asa iti trageam si eu una in **** sa vezi si tu ce rau doare
Dar voi cum ne loviti la **** asa va lovim si noi la sini si la **** sa vedeti si voi ce rau doare
Ellena si la fete la tite e la fel de dureros si periculos ca la noi la coaiiiiiiiiie si poate sa fie mortala si la fete la tite si daca m-ar lovi o fata la coaiiiie coa,,; e cind miasreveni asa i trag si eu un picior in coa,;;;;; e si cind se apreaca si se tine de coa.; e i trag un picior in tite si inca2 picioare in coa.;;;;;;;; e sasi plingade mila pe jos si sa ramina ipotenta sa vada si ea cit de rau doare
28 Iulie 2011 19:58
Ellenna a răspuns:
Din cate stiu eu lovitura in acea parte a corpului (la baieti ) poate fi mortala. Depinde de puterea cu care este. "daruita" lovitura. Si la fete exista sanse destul de mari sa apara cancerul de san. "sau daca nu, ati vrea sau v-ati simti bine? " Cui i-ar face placere sa simta durere? raised eyebrows A, da, scuze happy Sadomasochistilor.
Evalueaza / Raporteaza
ingerashhhh
28 Iulie 2011 16:44
ingerashhhh a răspuns:
E o durere puternica,lovitura la sani,de multe ori am avut parte de asa senzatie,care nu e deloc placuta,in momentul acela,imi vinea sa strig in gura mare de durere, era gata gata sa imi buhneaca ochii in lacrimi, dar m-am abtinut si am mers intr-un loc unde am stat singura ceva timp! Sfatui si fetele si baietii sa oculeasca intamplari de genu, deoarece nu e bine deloc, poate aparea cancerul la sani de la lovituri puternice si la baieti la fel se poate ajunge la o multime de boli, in primult rand daca au fost lovite testiculele se poate ca pe viitor sa faca sotii singura copii. Aveti grija cu totii si fetele si baietii, bafta tuturor
Evalueaza / Raporteaza
gaby37
28 Iulie 2011 16:59
gaby37 a răspuns:
Aha pai m-a lovit si apoi am frecato cu capu de un gard cu sarma (nu glumesc)
Evalueaza / Raporteaza
dani112
28 Iulie 2011 16:31
dani112 a răspuns:
Eu m-am pus pup si am inceput sa injur de numa si dupa ce mi-a trecut durerea incredibila i-am povestit persoanei care m-a lovit ca daca ma mai loveste o data cu mine o terminato.
dani112 asculta >>>
Evalueaza / Raporteaza
Copte
28 Iulie 2011 17:06
Copte a răspuns:
E groaznic la oualaughing
primesti lovitura apoi merg in burta si colinda, apoi se intorclaughing
e indicat sa sari intr-un picior sa revina repede sau le pierzi si poti ramane impotentlaughing
Copte asculta >>>
Evalueaza / Raporteaza
Andi_Iulian_Edy_1982
19 Iulie 2012 21:11
Andi_Iulian_Edy_1982 a răspuns:
Ca vam lovi si noi la coaiee sa va lasam ipotente si sa va doara si cind va aplecat sa va tineti cu mina de coa; ee una in tita var comveni eu cred ca nu var comveni sa va lovim la coa; e si la tite ca sa va plingeti de mila pe jos si poate stati si cu gindul daca am ramas ipotenta ce ziceti fetelor var comveni sa va lovim si noi baieti lacoa; e si la tite sa vedeti si voi cum e
Evalueaza / Raporteaza
Andi_Iulian_Edy_1982
19 Iulie 2012 21:12
Tu esti sanatoasa la cap fata cum poti sal lovesti la **** daca eram in locu lui tipu ala asa iti trageam si eu una in **** sa vezi si tu ce rau doare
Evalueaza / Raporteaza
Andi_Iulian_Edy_1982
19 Iulie 2012 21:13
Dar voi cum ne loviti la **** asa va lovim si noi la sini si la **** sa vedeti si voi ce rau doare
Evalueaza / Raporteaza
Andi_Iulian_Edy_1982
20 Iulie 2012 17:09
Ellena si la fete la tite e la fel de dureros si periculos ca la noi la coaiiiiiiiiie si poate sa fie mortala si la fete la tite si daca m-ar lovi o fata la coaiiiie coa,,; e cind miasreveni asa i trag si eu un picior in coa,;;;;; e si cind se apreaca si se tine de coa.; e i trag un picior in tite si inca2 picioare in coa.;;;;;;;; e sasi plingade mila pe jos si sa ramina ipotenta sa vada si ea cit de rau doare
Evalueaza / Raporteaza
Ella3133 esti sigura e la fel de dureros si la tite ca la coa.; e poti sa faci cancer la sini si daca m-ar lovi o fata in coa,,,,,,,,,,,,,,;;;;; e cind mias reveni eas trage un picior in **** si eu ci cind sar apreca sa se tina de coa.; e eas trage un picior in tite si inca 2 picioare in coa//'e ca sa isi plinga de mila pe jos de la durerea la coaiiiiie si la tite sa vada si ea ce rau doare si sa ramina ipotenta savada cum e SI SA STI DIANA X CA E LA FEL DE PERICULOS SI LA TITE CA LA COAI.E SI VA DOARE LA FEL DE RAU SI SI LA VOI FETELE DACA SUNTETI LOVITE LA COAIE VA DOR COAIELE FOARTE RAU SI PUTETI SA RAMINETI IPOTENTE LA FEL CA NOI DACA SUNTETI LOVITE LA COAIE SI LA TITE PUTETI RAMINE FARA TITE
La voi doare mai trae la coite la fete ca la noi si e mai periculos la coaite ca la noi
La voi ar durea la **** Elena daca vam lovi si noi pe voi in **** cand vam prinde
La voi la fete e mai periculos la **** ca la noi la voi la fete poate sa fie fatala lovitura la **** si la tate
Normal ca doare la fel de rau si la fete la **** exact ca la noi sau poate mai rau
Normal ca doare la fel de rau si la fete la coaiie exact ca la noi sau poate mai rau
alinlovin4 întreabă:
Rebeeca17 întreabă: