Eu sunt sigură ca în sufletul lui tu încă mai ești, dar el o place și pe aceea față. Tu trebuie să te întâlnești cu el și să îl întrebi ce are de gând să facă
Sper ca te am ajutat
In cel mai bun caz poate fi considerat un "fustangiu, afemeiat" imatur dar cu veleitati teribiliste. Incearca sa-l indepartezi cat mai repede si fara nici un regret din anturajul tau. Meriti ceva mai bun, nu un personaj ingrat. Succes.
Si ce nu intelegi, mai exact?
Da, nu te-a iubit niciodata, oricum nu se punea problema sa o faca atat de repede. A stat cu tine o perioada dupa care ori si-a dat seama ca nu esti ce isi dorea, ori a gasit alta mai buna, ori avea chef de o aventura. Oricum, e irelevant, ideea este ca el nu mai vrea sa fiti impreuna. Si iti zambeste cand va intalniti pentru ca e de bun simt, ce ai vrea sa faca? Nu trebuie sa fiti dusmani doar pentru ca nu au mers lucrurile intre voi.
Bine, faptul ca e posesiv si se poarta de parca nimic nu s-ar fi intamplat sunt si semnele unui caracter de rahat asa ca nu cred ca ai pierdut mare lucru. Sincer cred ca e mai bine ca nu ati mers mai departe.
beausingurlamasamea întreabă: