| Andreea20000 a întrebat:

FUNDITA! Poate o sa vi separa o intrebare mai proasteasca, dar sunt putin ingrijorata.Deci in clasa in care ma aflu eu acum, au fost multe fete sa zicem asa piti si cu iubiti, iar noi fetele din clasa mea ne punem pe scaune si sincera sa fiu imi este frica sa nu fi avut boli ca de exemplu "sida" sau mai stiu eu ce...deci vreau sa va spun ca in primele zile de scoala am stat pe un scaun si n-am avut nici o problema, dar dupa ce mi-am schimbat scaunul, dupa vreau 20 de minute a inceput sa ma usture fesele si sa ma doara muschii ingrozitor. Vorbesc foarte serios, fara misto sau alte rautati.Se pot lua boli in acest fel?

Răspuns Câştigător
| FrozEenSoul a răspuns:

Salut, In primul rand sunt 100% sigur ca nu esti in clasa a 7 (sau ai inceput acum ) daca erai ai fi invatat ca sida s-au "virusul HIV" se ia doar prin transmitere sexuala, sau prin sange (donati de sange sau mai stiu eu ce)

3 răspunsuri:
| YanisMn a răspuns:

Sida si alte boli venerice se iau prin transmitere sexuala, se iau doar prin transmitere sexuala.Si nu, nu se pot luat boli daca stai pe scaune, gandeste-te cata lume sta in autobuz pe scaune.Asa ca stai linistita.

| Азбука a răspuns:

Tu ai spus ca este o intrebare prosteasca!

| Baby a răspuns (pentru YanisMn):

Crede ca se ia de pe scaun, haharolling on the floor)))