Nu e niciu o rusine sa stie baiatul ca il placi, poate si el te place. Eu iti recomand sa nu te mai gandesti sau sa ii spui tu baiatului inaintea ei ca sa ii dai peste nas
Buna, chiar nu ar trebui sa conteze ce si cui ii spune. Pana la urma, nu cred ca vrei sa fie un secret ca tie iti place de el. Trebuie sa afle cumva. :-) Daca ii spune, sa fie sanatoasa. Stapaneste-ti emotiile, iar daca crezi ca nu e timpul sa stie tot adevarul, ii poti spune ca iti place cum gandeste, cum se comporta sau ceva maruntisuri din astea. Lasa-i pe cei cu limba lunga sa-si faca damblaua. Succes.
Cred ca ma place,pentru ca : vineri,la scoala,ne-am jucat adevar,provocare sau procente si o cologa in intreaba daca ii adevarat ca ma place,la care el:Oana ii aici,deci nu pot spune!,dupa,i-o venit ideea sa punem si FANTEZII si mi-o zis sa aleg fantezii,am ales si mi-o zis ceva de genu : daca ai ajunge pe o insula pustie cu cine ai vrea sa fi, cu mine sau cu Richi, normal ca am zis ca, vreau cu el! In general el ma imbratiseaza, ma da exemplu cand colegele mele sunt certate de profesori!
Cea mai buna prietena? Da de unde, e doar o barfitoare. Un prieten stie sa-ti pastreze secretele nu se pune sa le spuna la toata lumea, asta o fac doar persoanele cu un caracter slab si care habar nu au ce inseamna cuvantul prieten.
Primul lucru pe care trebuie neaparat sa-l faci e sa nu-i mai dezvalui acestei cate nici un secret, ca sa nu mai aiba ce barfi.
Daca se intampla sa spuna baietului ca iti place de el sa nu-ti fie rusine, ca doar nu ai facut ceva rau sau rusinos. Ar fi bine ca el sa afle din gura ta ca il placi si nu din barfe
Acum imi pare rau ca am fost prietena cu ea! Ea, este fitoasa, vorbeste urat cu toata lumea, cu parintii ei se comporta ingrozitor, ii cu 6-7 baieti deodata! Pe de alta parte ma bucur ca nu m-am lasat influentata de ea, adica ea mereu vroia sa ma faca pe mine sa fiu la fel ca si ea, dar eu am ramas la fel! Mersi de ajutor
Acum e fosta prietena,oricum aproape toate colegele si-au dat seama ca ea este o mare barfitoare,iar acum ea este o PRINTESA RASFATATA care incearca sa schimbe pe toata lumea,inclusiv pe mine, dar cu mine nu ii merge, am noroc ca celelalte fete din clasa sunt foarte dragute, intelegatoare, care stiu sa te ajute cand ai nevoie! Mersi de ajutor
Spune-i ca nu e adevarat, ca ai vrut sa-i faci o gluma pentru ca tu de fapt ai crezut ca ea il place! Asa am mai facut si eu in asemenea situatii!
Eu nu o mint, chiar daca ea m-a mintit foarte mult! Nu imi sta in caracter, prefer sa pic eu prost decat sa mint! Oricum mersi de ajutor
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa ii spui chiar tu acelui baiat. Stiu ca o sa fie ciudat dar mai bine ii spui tu, cine stie poate sentimentele sunt reciproc si nu are rost sa pierzi timpul. Si ai grija cum iti alegi prietenii.
Ai dreptate, trebuia sa am grija cui ii spun asta! Mersi de ajutor
Eu cred ca ma place
! Si anul trecut ii placea de mine! Pare putin aiurea sa ii zic ca imi place de el!
Eu sunt foarte timida si pentru mine sa ii spun ca imi place de el ar fi extrem de greu!
In iunie fac 13! Poate acum o sa zici : esti prea mica, mai bine iti vezi de scoala, dar le pot face pe ambele! Nu imi las scoala pentru asa ceva. El este in clasa cu mine!
Si el e timid! Daca ii spun ceva si il unge pe suflet se face rosu de parca il strange tricoul!
Nu trebuie sa regreti. Inca esti tinara. Asa inveti cum sint oamenii. Inca vei mai avea esecuri. Sa speram ca nu prea mari. Da, poti sa te bucuri ca nu esti ca ea.