Cred ca se compoarta asa in fata altui om pentru ca ii este rusine, nu e in largul sau cu tine.Sau poate il framanta ceva, ori nu vrea sa-l deranjezi cand este cu altcineva.Asta poti afla doar tu daca stai de vorba cu el serios si lamuresti situatiaSucces
Cred ca ar trebui sa vorbesti deschis cu el. Daca nu e in stare sa vorbeasca cu afectiune cu tine atunci cand e cu prietenii, demonstreaza-i ca esti tu in stare sa il parasesti. Nu esti un obiect, esti o persoana cu sentimentele si nu ai de ce sa te lasi calcata in picioare de el. Mai sunt si alti baieti pe lume. Poate unii chiar si-ar dori sa aiba langa ei o prietena ca tine pe care sa o pretuiasca si nu isi gasesc, iar tu stai cu acest baiat care pare ca te joaca pe degete cum vrea el. Sa auzim numai de bine :*
Face asta pentru ca e cu baietii si vrea sa se dea mare ca uite ce imi bat joc de asta si tot nu se supara.
Ar trebui sa il tratezi o perioada cu indiferenta si sa vezi cum reactioneaza adica nu il mai suna tu si asteapta sa te sune el.
Poate ii este rusine sa vorbeasca frumos cu tine cand este in preajma prietenilor lui, poate se crede mai "smecher" daca vorbeste asa cand e cu ei.eu te sfatuiesc sa discuti atunci cand sunteti doar voi doi si sa-i zici ca te deranjeaza lucrul asta.
Nu inteleg de ce mai pui intrebarea asta pe site... daca nu iti placea acum nu mai vorbeai cu el si gata...