Bun. Am inteles ceea ce vrei tu sa spui, Ungure. Treaba este in felul urmator: ai fost in relatia aceea cu fosta si te-ai cam indragostit de ea. NU poti spune ca acum o saptamana te-ai indragostit de fata asta din moment ce tu ai 2-3 saptamani de cand te-ai despartit de fosta. Cele doua afirmatii se bat cap in cap. Din moment ce tu sustii ca inca te gandesti la fosta as spune ca inca tii la ea. Nu as putea sustine ca inca o iubesti (presupunand ca ai facut-o) deoarece poate fi si un efect al unei relatii de 3 ani. O relatie atat de lunga are tendinta sa lase niste urme o perioada de timp. Pe de alta parte daca te-ai fi indragostit de tipa asta noua nu ti-ar mai fi pasat absolut deloc de fosta prietena.
Legat de partea cu acel prieten al tau... eu zic sa vorbiti fata in fata si sa cadeti de comun acord ce veti face in privinta acelei fete pentru ca este important sa stii si tu ce simte el fata de ea, dar si el sa stie ce simti tu fata de ea. Daca sunteti baieti destepti luati o decizie care sa va convina amandurora, altfel... o sa stricati o prietenie degeaba si nu este deloc placut (proprie experienta).
Be smart and good luck.
Asa mi s-a intamplat si mie cu fostul, dar pana la urma am realizat ca nu are rost sa fug dupa el si acum incerc sa gasesc un baiat care sa imi fie alaturi dar este cam greu... daca vrei sa vorbim iti las facebook-ul meu.http://www.facebook.com/profile.php?id=100005584474411
Lasa'i fata frtelui tau de cruce.
Iar tu recucereste'o pe fosta ta prietena, dar daca nu merge inseamna ca ea de fapt nu te'a iubit si nu vrea sa mai fiti impreuna. Tu la sigur iti vei gasi marea iubire!
beausingurlamasamea întreabă: