| UngUrU777 a întrebat:

Buna TPU iar vin cu o intrebare super complicata, o sa va fie lene sa cititi! laughing [ Buna TPU! Hai sa o luam cu inceputu! Am avut o relatie de 3 ani cu o fata! Prin urmare ea de o saptamana nu imi mai dadea mare importanta! Am discutat si a zis ca trece printr-o perioada mai grea! Am inteleso, i-am mai dat si eu libertate da ce sa vezi, a doua saptamana o prin cu altu la brat! M-am despartit de ea acum 2-3 saptamani dar tot ii duc dorul si eu scap de tristete prin fericire! Eu m-am indragostiit de o fata acum o saptamana, si am zis ca poate asa o pot uita pe precedenta, dar problema e ca fratele meu de cruce o place si el! Suntem amandoi orfani eu am 17, aproape 18 iar el 15 si e de aceeasi varsta cu fata de care ne place! Alataseara am sarutat-o si mia marturis ca ma place si ea! Acuma am viata data peste cap! Inca ma mai gandesc la fosta dar ma doare! Si ma doare si fapti ca fratele meu va afla si va fi distrus! sad Am lumea data peste cap, ca sa fac! Ajutati-ma, va rog! Dau funda, Multumesc anticipat si scuze pentru greseli!] povestea anterioara am rezolvat-o, oarecum! I-am spus fratelui meu si sa bucurat pentru mine dar i-am lasat lui fata pentru ca daca mai statea cu mine avea de suferit! Eu inca o iubesc pe fost si asa fix dupa 3 -4 saptamani ma intalnesc cu tatal ei! Si imi arata acel sms si vad ca e o confuzie, era de la un var de-al ei :-₩ oh go on! Si as vrea sa discut cu ea, sa ma impac dar nu vrea sa auda de mine!sad ce sa mai fac, cum sa o recastig! Niste sfaturi va rooog, scuze pentru greseli dar sunt obosit!

Răspuns Câştigător
| LeontinAndrei a răspuns:

Bun. Am inteles ceea ce vrei tu sa spui, Ungure. Treaba este in felul urmator: ai fost in relatia aceea cu fosta si te-ai cam indragostit de ea. NU poti spune ca acum o saptamana te-ai indragostit de fata asta din moment ce tu ai 2-3 saptamani de cand te-ai despartit de fosta. Cele doua afirmatii se bat cap in cap. Din moment ce tu sustii ca inca te gandesti la fosta as spune ca inca tii la ea. Nu as putea sustine ca inca o iubesti (presupunand ca ai facut-o) deoarece poate fi si un efect al unei relatii de 3 ani. O relatie atat de lunga are tendinta sa lase niste urme o perioada de timp. Pe de alta parte daca te-ai fi indragostit de tipa asta noua nu ti-ar mai fi pasat absolut deloc de fosta prietena.

Legat de partea cu acel prieten al tau... eu zic sa vorbiti fata in fata si sa cadeti de comun acord ce veti face in privinta acelei fete pentru ca este important sa stii si tu ce simte el fata de ea, dar si el sa stie ce simti tu fata de ea. Daca sunteti baieti destepti luati o decizie care sa va convina amandurora, altfel... o sa stricati o prietenie degeaba si nu este deloc placut (proprie experienta).

Be smart and good luck.winking

4 răspunsuri:
| Helen99 a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie cu fostul, dar pana la urma am realizat ca nu are rost sa fug dupa el si acum incerc sa gasesc un baiat care sa imi fie alaturi dar este cam greu... daca vrei sa vorbim iti las facebook-ul meu.http://www.facebook.com/profile.php?id=100005584474411

| Helen99 a răspuns:

sad

| UngUrU777 explică (pentru Helen99):

Scz dar n-am fb tongue... uite id : bogdanutsu01

| guseaXb a răspuns:

Lasa'i fata frtelui tau de cruce.
Iar tu recucereste'o pe fosta ta prietena, dar daca nu merge inseamna ca ea de fapt nu te'a iubit si nu vrea sa mai fiti impreuna. Tu la sigur iti vei gasi marea iubire!