| paladyn a întrebat:

Buna TPU.Ieri am avut contact sexual cu prietena mea si am folosit prezervativul.Partea proasta e ca dupa ce am ejaculat am mai continuat in jur de 20-30 de secunde, timp in care sperma s-a prelins din prezervativ pana la baza penisului.Partenera era deasupra mea si acum imi fac griji daca poate sa ramana insarcinata din cauza asta.va rog mult sa ma ajutati si sper ca intelegeti situatia si ce s-a intamplat.multumiri TPU.ro.dau funda rasapunsului castigator!

Răspuns Câştigător
| anuska a răspuns:

Felcitari! vei fi tata big grin

5 răspunsuri:
| butterfly27 a răspuns:

S-a spalat dupa? e ft important dupa contactul sexual sa foloseasca multa apa si sapun.Totusi nucred ca a ramas insarcinata.Peste vreo saptamana sa faca un test de sarcina. Aveti grija data viitoare!:*

greece12
| greece12 a răspuns:

Da,exista riscul sa ramana insarcinata,desi daca se intampla,chiar sunteti ghinionisti!
Depinde daca era in perioada fertila sau nu, asteptati pana cand trebuie sa-i vina CM, pentru pastila de a doua zi e si tarziu acum si nici nu trebuie abuzat.
Ce imprudenta!

| paladyn explică:

Mai avea in jur de 3 saptamani pana la urmatorul ciclu...deci 6 zile pana la ovulatie(teoretic pentru ca are ciclu regulat)

greece12
| greece12 a răspuns (pentru paladyn):

Bine,atunci scade considerabil riscul. Hai, va tin pumnii!

| anduu_2111 a răspuns:

Nu-s sanse