'Tot ce am facut a fost sex oral si nimic mai mult,' -draga Ela, nu exista DOAR sex oral, e tot sex, el tot a ajuns la orgasm etc. Avea acest comportament rece si inainte? Imi pare rau sa o spun, dar e f posibil ca te-a folosit doar, si daca obtine anumite chestii usor (dupa 2 luni), de ce sa mai depuna eforturi? Nu stiu ce varsta ai, dar incearca sa analizezi putin lucrurile si sa intelegi cum te-ai simtit TU in acea situatie, si cum te-a facut sa te simti acum. De-abia apoi vei putea lua decizia corecta, indiferent ce spune el. Multa bafta!
Pai tu ai cedat prea repede in fata lui. A obtinut ce si-a dorit, iar de acum te va tine pentru data viitoare, daca intelegi ce vreau sa spun.
Lasa-l ca vei suferi.
Buna. Incerci sa vorbesti cu el fara certuri si sa ii spui ce te apasa, asa vezi ce gandeste el si te ajuta.
Pentru tine sexul oral nu reprezintă nimic, nu realizezi. Pentru el, a fost un scop pe care l-a atins.
Rușine.
''i-as spune ceea ce cred dar imi este frica''. Frica de ce? Daca ila iti raspunde rautacios, gen ca : Nu iti pasa tie sau chestii din astea e clar ca sta cu tine pentru pasare. Daca iti raspunde calm si iti explica de ce a fost asa, iti dai seama si singura.
Opreşte-te, de ce îl tot întrebi aşa ceva? Din ce văd eu el nu a dat vreun semn că vă despărţiţi, însă dacă pari disperată şi cu frică că se desparte de tine o va face, nu e atractiv deloc.
Cel mai bun sfat Fii sincera si spune-i in fata ce crezi. Daca nu este asa o sa se schimbe in timp asa am patit si eu. Daca nu vrea decat sex o sa iti dai seama in curand o sa te caute numai pentru asta bafta