'Tot ce am facut a fost sex oral si nimic mai mult,' -draga Ela, nu exista DOAR sex oral, e tot sex, el tot a ajuns la orgasm etc. Avea acest comportament rece si inainte? Imi pare rau sa o spun, dar e f posibil ca te-a folosit doar, si daca obtine anumite chestii usor (dupa 2 luni), de ce sa mai depuna eforturi? Nu stiu ce varsta ai, dar incearca sa analizezi putin lucrurile si sa intelegi cum te-ai simtit TU in acea situatie, si cum te-a facut sa te simti acum. De-abia apoi vei putea lua decizia corecta, indiferent ce spune el. Multa bafta!
Cel mai bun sfat Fii sincera si spune-i in fata ce crezi. Daca nu este asa o sa se schimbe in timp asa am patit si eu. Daca nu vrea decat sex o sa iti dai seama in curand o sa te caute numai pentru asta bafta
''i-as spune ceea ce cred dar imi este frica''. Frica de ce? Daca ila iti raspunde rautacios, gen ca : Nu iti pasa tie sau chestii din astea e clar ca sta cu tine pentru pasare. Daca iti raspunde calm si iti explica de ce a fost asa, iti dai seama si singura.
Opreşte-te, de ce îl tot întrebi aşa ceva? Din ce văd eu el nu a dat vreun semn că vă despărţiţi, însă dacă pari disperată şi cu frică că se desparte de tine o va face, nu e atractiv deloc.
Pai tu ai cedat prea repede in fata lui. A obtinut ce si-a dorit, iar de acum te va tine pentru data viitoare, daca intelegi ce vreau sa spun.
Lasa-l ca vei suferi.
Pentru tine sexul oral nu reprezintă nimic, nu realizezi. Pentru el, a fost un scop pe care l-a atins.
Rușine.
Buna. Incerci sa vorbesti cu el fara certuri si sa ii spui ce te apasa, asa vezi ce gandeste el si te ajuta.