Nu ii scrie nimic, o sa te ia de proasta Daca chiar te place cum spune o sa incearca sa dea el de tine. Nu vreau sa te dezamagesc dar faza aceea cu : sa-l cauti a 2 a zi pentru ca poate a spus prostii imi cam da de inteles ca nu isi prea doreste o relatie. E ca si cum ti-ar spune : Sti eu sunt beat, nu stiu acum ce vorbesc asa ca nu baga de seama ce ti-am spus pana acum. Asteapta sa-ti scrie el.O sa vina si momentul :*
Eu cred ca ai facut o greseala ca te-ai sarutat cind el era beat... oricum am inteles ca il placi si nu ai putut sa te dai in laturiOk...Nu ii scrii nimic, daca ii pasa iti va scrii el, daca nu inseamna ca el a uitat totul si pentru el a fost o simpla distractie.
Stiu ca a fost o greseala din partea mea si ca nu ar trebui sa-i scriu, sa astept sa-mi scrie el, dar mi-e greu sa stau asa fara sa stiu parerea lui de asta vreau sa vorbesc cu el!
Crede-ma am avut relatii destule ca sa cistig putina experitenta si vreau sa spun ca cu indiferenta ai de cistigat.Ei bine stiu ca nu esti indiferenta dar poti juca teatru.Doar asa il vei face sa imble ca catelusul dupa tine.De data aceasta te-ai lasat dusa de vint, nu trebuia atit de usor sa-i perimiti sa te sarute, lasa-l putin sa astepte, sa vada ca esti o fata greu de cucerit(sau macar ar trebui sa fii)
Nu cere nici o lamurire,daca stii sa taci vei avea foarte mult timp sa obtii cate lamuriri vrei,in viitor.
Lasa-l pe el sa te caute,acum.
Era sau nu beat,te-ai lasat sarutata,i-ai facut pe plac,el a inregistrat ca-l placi,foarte clar.
Acum,e randul lui sa faca o miscare,nu te oferi si nu alerga tu dupa el,ce ai avut sa ii arati,i-ai aratat,asteapta-i reactia!
Si,daca totul e bine, cel mai probabil, veti fi impreuna si vei avea tot timpul din lume sa-l intrebi orice!
Dar, acum, nu te grabi.