Daca tii neaparat, mai poti astepta o perioada scurta sa vezi daca evolueaza in vreun fel situatia.
Judecand dupa ce ti-a spus (si a mai facut-o si pe mess, geez...) poti sa te orientezi in alta directie.
Si inca ceva: ai 12 ani, foarte mult iti iubesti parintii si fratele/sora daca ai, pe ea n-o iubesti deloc, ci ce mult o simpatizezi mai mult decat pe alte fete.
Atunci cand o iei in barba, te ridici si pleci. Chiar daca esti frumos si usor lipsit de modestie.
Uite,daca atunci cand iai propus o relatie,ea a zambit,sigur a fost incantata de propunere,dar nu stiu ce a determinat-o sa se razbandeasca acasa,poate parintii, frati, surori, nu stiu, dar tu ar trebui sa aflii.Incearca,si nu te lasa batut, dai iubirii o sansa! Bafta in cee ce o sa faci...
Asta mi-a spus-o unu unu' de 18 ani.Trebuie sa te faci mic in fata ei si sa vorbesti numai despre ea, si sa nu folosesti expresii expirate de genul:''D-imi o harta, m-am ratacit in ochii tai.'', sau sa ii iei flori.Sa ii lasi din cand in cand niste mesaje dar nu prea multe ca o sa simta ciudat si o sa creada ca e obsesie.Dar daca ai norocul sa te saruti din adins cu ea si vrei sa faci sex...in timpul sarutului pune-i mana pe ceafa si du-o usor in jos pana la fund, le excita foarte tare. Sper ca te-am ajutat