anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri m-am despărțit de prietenul meu. Am avut o relație frumoasa de 5 luni de zile. El ii in strainatate, eu sunt din România. Inainte sa il cunosc pe el am stat cu un verișor de-al lui. L-a afectat putin acest lucru si a trecut peste " ca ma iubea " Verișorul lui ma jignea dar il deranja. Evita sa vorbeasca despre asta. In final a trecut peste.
In tot acest timp aveam cea mai frumoasă relație. Dupa care s-a racit față de mine. a sters pozele cu mine dadea cereri la fete. Intr-o zi nu i-am mai răspuns am facuto pe nepasatoarea. Ia scris prietenei mele ca ma iubeste dar is o fire imposibila. Am început din nou sa ne iubim. Dupa care el trebuia sa plece la lucru pentru 4 zile si nu avea voie cu telefonul. Dupa ce s-a intors de la lucru ( joi )
Vineri trebuia sa ne întâlnim pentru ca venea acasa in România, a început cu o indiferenta totala. Dupa care mi-a zis. "" nu numai eu pot sa iti fiu tatăl copiilor tai. nu mai vreau sa stau cu tine. nu am avut copii "" Eu il iubesc cum nu am iubit pe nimeni. Am intrat intr-o depresie urata.Ce as putea face sa înțeleg de ce nu m-a mai vrut? Sau ar fi sanse sa il am inapoi?

3 răspunsuri:
| Boaru_Alex_2000 a răspuns:

Cristina cred c-a acest om s-a indragostit de alta fata/femei si ar trebui c-a si tu sa il parasesti si sa incepii o noua viata alaturi de un alt barbat... {Funda}

| darrio2007 a răspuns:

Ce relatie ati mai avut! Foarte indelungata n-am ce zice. 5 luni.Cat ati fost efectiv unul langa altul in tot acest timp? E clar ca ceva nu a mers in relatia voastra. Uita-l.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Vorbeam 8 ore pe zi la web.