| Copiluț a întrebat:

imi cer scuze ca pun tot felul de intrebari stupide. Dar pe mine ma ajuta raspunsul vostru.
Cu o luna in urma, m-am despartit de un baiat, iar de atunci a inceput sa imi placa de un baiat. Dar problema e ca nu mai vreau relatii o vreme.Insa nu pot sa fac nimic fara sa ma gandesc la el. Iar din cate stiu, el ma place dinainte sa fiu cu baiatul acela de care m-am despartit acum o luna. Nu stiu ce sa fac, ma puteti ajuta? sad
Funda.

Răspuns Câştigător
| Deiaaaaa a răspuns:

Din punctul meu de vedere ar trebui sa iei o pauza ca sa iti dai seama ce vrei de fapt pentru ca se vede ca nici macar tu nu stii ceea ce nu este bine. Gandeste in ansamblu inainte de a actiona si totul o sa fie bine. Mult succes!

7 răspunsuri:
| Aliceeata a răspuns:

Pai daca iti place de baiatul ala nu ai nici un motiv sa nu vrei o relatie cu el...macar vezi ce va iesi din asta big grin

| dorin1995 a răspuns:

Cel mai bine ocolestel sau poti sa ii zici ca nu vrei o relatie cu el si sa vorbiti ca intr-un fel de f2f adica fata in fataa cel mai binewinking

| Copiluț explică (pentru dorin1995):

Da...dar faza e ca el mi-a zis ca ii place de mine cand eu eram cu baiatul ala, iar mie nu imi placea de el atunci. si acum imi place mult de el...dar nu cred ca ar fi foarte bine daca am fii' impreuna, pentru ca este foarte complicat.Mai este si un coleg de-al lui care ma place si, sunt foarte buni prieteni.sad

| crystynyca960 a răspuns:

In primul rand trebuie sa stii ce vrei daca nu iti mai doresti relatii o vreme ia o pauza nu strica si cand te simti pregatita ia-o de la capat cu acel baiat care te place

| dorin1995 a răspuns (pentru Copiluț):

Ideal ar fi sa ii spui verde in fata ce gandesti. si daca vrea sa te acepte o va face pentru ca te iubeste daca nu te acepta inseamna ca nu te iubeste

| Copiluț explică (pentru dorin1995):

Pai oricum, eu stiu ca si el ma iubeste, dar problema era ca nu prea vreau o relatie, dar tin prea mult la el ca sa renunt la asta.

| dorin1995 a răspuns (pentru Copiluț):

Pai spune-i ca vrei doar putin timp liber sa iti revii din fosta relatie. si totul va fi ok o sa il faci sa inteleagawinking