| anonwhy a întrebat:

Buna, TPU!
Imi cer scuze ca revin cu o intrebare similara, legata de cea anterioara.
Dar, dupa cum am zis, am avut un contact sexual neprotejat, iar in a doua zi mi-a venit menstruatia. Ea in mod normal trebuia sa imi vina in data de 25-26 august, insa mi-a venit pe 22 august, cu cateva zile mai repede, fix dupa acel contact sexual.
Intrebarea mea este: ar trebui sa fac un test de sarcina? Stiu ca menstruatia nu poate veni in timp ce o femeie este gravida, insa tot sunt ingrijorata.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Sexul cu 1 zi inaintea menstruatie nu poate sa lase insacrinata pe nimeni, pentru ca nu mai erai demult in perioada fertila, odata ce a doua zi s-a declansat menstruatia.

4 răspunsuri:
| Anuskaa a răspuns:

Testul de sarcina se face dupa 21 de zile de la actual sexual, daca se face mai repede iese negativ si daca persoana e gravida.

| Anonim5695 a răspuns:

Nu sunt sanse sa fi ramas gravida. Nu mai faceti sex daca nu sunteti informate macar de minimul de cunoscinte necesar. Nu esti pregatita sa faci sex

| anonwhy explică (pentru Anonim5695):

N-am mentionat faptul ca ceea ce am patit se poate numi viol. S-a intamplat in timp ce eram sub influenta alcoolului, asadar mintea mea nu era limpede deloc. Nu sunt genul sa faca fapte de genul, mai ales cu cineva care nu se protejeaza.

| Anonim5695 a răspuns (pentru anonwhy):

Nu m-am gandit la asta. Imi cer scuze