Asteapta! timpul rezolva orice! de ce sa fugi tu dupa ei cand pot fugi ei dupa tine!
Intai iti spune ca nu ai sanse, apoi te alinta si incearca sa te castige.Vad ca si tie ti se pare ciudat lucrul asta.Te testeaza, sa vada cat de tare poti sa ii pici in plasa, acum ca stie ca te are la mana cu ceva.In locul tau i-as spune ca nu sunt "fulgul lui de nea", daca te dorea, trebuia sa faca el primul pas, sau, cel putin sa nu reactioneze in felul acela.
Ignora-l vreo cateva zile si observai reactia E foarte posibil sa fie doar unul care vrea sa te ia peste picior
Exista un singur mod in care poti afla ce vrea el de la tine: te duci la el si il intrebi "ce anume vrei de la mine?" si spune-i sa raspunda concret si scurt, fara vrajeli
Pai chestie e ca pana acum doua zile.el statea jos la parter la likeu si statea cu alte fete etc.de atunci nu mai sta.si tot asa.si na adica nici nu stiu ce sa fac doi colegi de-ai lui zic ca el ma place...
Scumpo baietii uneori baietii mint mai mult decat respira. Nu conteaza ce facea si nu mai face sau ce iti spun colegii lui. Toate astea pot fi aparente care te inseala pe tine pentru ca tu il placi si vrei sa para ca si el. Mie, personal, un baiat care, dupa ce i-am marturisit sentimentele si mi-a zis ca nu am nicio sansa, sa inceapa cu dulcegarii ieftine si sa dea impresia ca este super indragostit, ma face sa cred ca nu este decat un arogant, unul care s-a gandit mai bine la faptul ca tu il placi si ca ar putea sa profite de acest lucru. Adica e foarte bizara diferenta dintre ce ti-a zis si cum se comporta.
Ignora-l, prefa-te ca nu iti pasa, baga-l cat mai putin in seama si daca se va termina printr-o replica de genu ca esti fitoasa sau pur si simplu nu iti va mai zice nimic, inseamna ca nu urmarea decat sa rada un pic de tine.
Cred.
Pai pana acum l-am ignorat nu ii ziceam nimic nimic.si nu se potolea.o sa incerc sa il ignor in continuare.