| ionutzicamariuca24 a întrebat:

Buna TPU.Imi place de fratele celei mai bune prietene care e cu 5 ani mai mare decat mine si el e destul de dur cu sora lui dar cand e cu mine zambeste si glumeste....stiu cam totul despre el de la sora lui dar as vrea doar sa ii dau de inteles ca ii plac..nu vreau sa ii zic mai ales ca prietena mea nu as vrea sa stie... Funda la cel mai bun raspuns Va puphappymultumesc

Răspuns Câştigător
| anyway18 a răspuns:

Aha.stiu si eu cum e.la mine de exemplu a aflat de la o fata fara sa stiu eu.si a facut rost de numarul meu de telefon si de 1 an suntem impreuna:Xmai vorbeste cu sora lui si convingeowinking

9 răspunsuri:
| onderest a răspuns:

In primul rind u ai zis ca nu vrei sa afle sora lui... dar dupa ce afla ce crezi ca va zice o sa fie dezamagita...^_^ daca e mai inti vb cu ea si dupa cu el crede-ma

| neutrino a răspuns:

Baiatul este dur cu sora sa pentru ca nu doreste sa fie pacalita de baieti asa cum esti gata tu sa fii. Cauta-ti un baiat de varsta ta.

| anyway18 a răspuns:

Pai cu sora lui se poarta urat ca na...asa sunt fratii se tachineaza. daca nu vrea ea spune-i tu si o sa vezi ce se va intampla mai departehappy

| ionutzicamariuca24 explică (pentru neutrino):

Eu nu arat de varsta pe care o am si nici macar nu sunt baieti la fel de inalti ca mine

| ionutzicamariuca24 explică (pentru onderest):

Azi i-am zis si prietenei mele...dar nici ea nu stie ce sa fac...sad

| ionutzicamariuca24 explică (pentru anyway18):

Nu pot sa ii spun e mult mai mare si ma intimideaza ....eu sunt o plodoaica el e un barbat (aproape)

| neutrino a răspuns (pentru ionutzicamariuca24):

Trebuie sa-ti spuna cineve ca nu (numai) inaltimea conteaza?

| onderest a răspuns:

Dragostea nu are virsta

| ionutzicamariuca24 explică (pentru onderest):

Asta e teoria dar practica e mai grea...sad