| iubescofata a întrebat:

imi place de o fata... dar ea iubeste pe alt baiat, desi acel baiat nu se comporta tocmai frumos cu ea tot il iubeste.Cum as putea sa fiu cu ea Fundatongue

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah, si pe mine ma cam zapacesc fetele astea care se indragostesc de cine nu trebuie. whatever...sa stii ca mai dureaza pana-i trece, deci sa ai rabdare, o scoti la distractii, filme, picnic-uri, cu bicicleta (pe role) impreuna, va jucati basket in parc pana prinzi momentul in care nu se mai gandeste la el si... o furi frumos atunci pe loc.

7 răspunsuri:
| ionutzicamariuca24 a răspuns:

Arata-i ca iti pasa de ea si comportate frumos cu ea, dupa ce va vedea astea iti va cadea in prate!

| Ina93 a răspuns:

Fauo sa inteleaga ca acel baiat nu o merita si ca sa sufere dupa el cand o sa se desp de el

| iubescofata explică (pentru Ina93):

Asta nu vrea sa inteleagasad...ms oricumtongue... o sa dau funda cand o sa am minim 5 raspunsuri
Ms:*

| VictorFlorin55 a răspuns:

Fata asta niciodata nu o sa fie a ta, plus ca e urat sa te bagi tu peste alt baiat, chiar daca el se comporta urat cu ea, nu este treaba ta, sunt si alte fete! Niciodata nu o sa-l uite pe ala deodata si o sa vina la tine, si chiar daca va fi asa, tot la el se gandeste, din experienta iti zic!

| Ina93 a răspuns (pentru iubescofata):

Off atuncea ..incarca sa ai iti faci pe alt cineva..si iti zic eu cand o sa se desp de timpul respectiv o sa se gandeasca la ce a pierdut..majoritatea fetelor fac asta

| iubescofata explică (pentru Ina93):

Mersi mult trebuia sa-ti dau tie fundasad

| Ina93 a răspuns (pentru iubescofata):

Ok sper sa te fi ajuta...