| TePupaKeDy a întrebat:

Imi place de o fata, dar eu cand ii zic pe fb sau mess, ea nu mai zice nimic happy cand ma intalnesc cu ea pe strada nu ma baga in seama tongue
Si eu sunt timid
Dati-mi sfaturi
Funda

11 răspunsuri:
| AleXisAleXis a răspuns:

Buna
Ori este si ea timida ori nu ii place de tine.
Roaga frumos o prietena de a ei sa te ajute sa afle ce parere are ea despre tine.Si sa te lamuresti cum este ea. Poate are prieten si de aceea nu`ti acorda atentie.

| nesuferit a răspuns:

Faisbucu va distruge.Sunteti atat de timizi incat toata discutia voastra sar rezuma la, Da- da, si atat

| Music4life a răspuns:

Ori este si ea timida ori nu te place, incearca sa-i vorbesti fata-n fata, asa ii poti vedea reactiile.
Bafta!

| Azµre a răspuns:

Bag-o tu în seamă, vezi de ce nu te bagă în seamă.
Părerea mea este că ai disperat fata.

| karsivan a răspuns:

Nu te baga in seama nu vorbeste cu tine,. ce naiba mai vrei. nu vrea sa aiba de a face cu tine.

| SootheMySoul a răspuns:

Noi fetele suntem complicate.
Trebuia s-o iei mai incet cu ea!
Oricum,nu te speria, probabil un timp va fi mai distanta cu tine, dar dupa o discutie sigur va fi mai bine!
Apropo, vorbiti in realitate, nu pe fb sau mess!

| Gabriela1313 a răspuns:

Daca nu vrea sa iti raspunda ori nu ii place de tine, ori ii e prea teama sa iti vorbeasca. Nu trebuie sa ii cazi la picioare. Nu vrea nu vrea. Asta e. Mai sunt fete! Totusi ca sa fii sigur fa-ti curaj si opreste-o intr-o zi cand o vezi si intreab-o ce simte. Bafta!

| indragostituspun a răspuns:

Incearca sa vorbiti dar nu fi disperat asa mai la un misto si dupa ce va cunoasteti unpicut incearca sa o cuceresti.Bafta

| Incepator01 a răspuns:

Crezi ca nu te-a bagat in seama pentru ca e timida? laughing

| TePupaKeDy explică (pentru karsivan):

Maaa...
Ma baga in seama dar cand ii zic ca o place se inroseste la fata si numai zice nimic
Iar pe fb sau mess cand ii zic ca o plac numai zice nimic

| Anutzabhaaa a răspuns:

Eu zic sa o lasi balta cauta alta fata, daca faat nu te baga in seama nu este interesata de tine scuze daca sunt rea adr stiu din experienta sad