| zImAwesome a întrebat:

IMI PLACE de o fata! ma inteleg bine cu ea! dar ea e cu altcineva! as cand sunt fata in fata cu ea si vreau sa ii spun ce simt pentru ea parca ma blochez tot! si trece pe langa mine ca si cum as fi invizibil! vreau sfaturi
FUNDA+VOT

Răspuns Câştigător
| bybycutza12 a răspuns:

Buna! Eu zic k ar trebui sa fi sigur pe tine si sa iti iei inima in dinti sa ii spui ce simti chiar daca ea nu te observa si este cu altcineva, poate vazand k ai curajul sa ii spui ce simti te va remarca. Dar sa nu te astepti k il va parasi pe actualul iubit pentru tine! funditaaaaaaaakiss

4 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Ce vîrstă ai frate, că pari un puști, lasă fetele ia cartea sau și acolo te blochezi.

| Florin123456789 a răspuns (pentru BRG):

Da este greu de luat o decizie in astfel de situatii. Cel mai bine stii tu situatia. De cand este fata cu baiatul acela, ce vrasta are, ce caracter are. In functie de acestea poti lua deciziile cele mai bune. Daca este prea fitoasa zic s-o lasi balta, daca este o fire mai cu picioarele pe pamant incearca.
Dar aduna cat mai multe informatii despre ea de la apropiati. S-ar putea sa ramai cu inima zdrobita, dar s-ar putea sa reusesti.
Mult succes.

| zImAwesome explică:

Da aseara tot vorbeam cu ea pe mess si ma prefaceam ca ii zic la gluma! ii tot ziceam iubi si faceam pupici si ea facea la fel! oare daca as incerca mai mult m-ar putea place! thinking

| zImAwesome explică (pentru bybycutza12):

Multumes la toti! vorbam cu ea si la un moment mi-am luat inima in dinti si i-am zis"IMI PLACE DE TINEblushing:* " si ea a zis ca si ei ii placea de mine numa ca credea ca daca mi-ar fi spus as rade de ea! multumesc la toti! acum o am ca prietena!:X:X