| MeNoNヅ a întrebat:

Îmi place de o fată şi cum aş putea să aflu măcar dacă mă place? (nu o cunosc) cum aş putea să fac? Fundăăăă! urgent!

13 răspunsuri:
| 1234567anaa a răspuns:

Poi incerca sa ii dai semne ca o placi. Ea e rusinoasa sau nu? Daca este incearca sa ii spui tu. DAKA nu ai rabdare sa faca ea primul pas!

| Roxana121 a răspuns:

Cum sati placa de o fata daca no cunostitonguetongue lol

| mikayla0001 a răspuns:

PI EU IS FATA si fetelr le place sinceritatea doar daca nu e o piti de pe strazi da na eu cred ca ar trebui macar sa-i zici''ce mai faci?'', sau nu stiu sa te dai mare e langa ea cu ceva acum primesc funda?

| Ioanagabriellapop a răspuns:

De ce sa ne complicam viata? daca o placi, spune-i! gandeste-te ce ai de pierdut daca ii zici, sau ce ai de castigat!

| marcelbud a răspuns:

Daca iti zambeste si vb cu tine dulce exista 60% sa te placawinking

| GabiiHaș a răspuns (pentru mikayla0001):

El e intr-a cincea iar ea intr-a opta rolling on the floor deci sa te vad ce funda primesti tongue

| MeNoNヅ explică (pentru GabiiHaș):

Nu-i adevarat!

| GabiiHaș a răspuns (pentru MeNoNヅ):

Ehh nu! ai scris si in oracolul gabrielei: de cine iti place? tu: - din ce cls e? tu:a 8-a B cum v-ati cunoscut? tu: nu ne-am cunoscut

Da' tu cine naiba esti? scuzati-mi cuvantul!

Si nu mai zii prostii ca daca ii spui la unu' te si crede...

Gabi destepule

Asta nici nu e prostie daca vrei sa stii...nu vrei sa stie lumea cu ce problema te confrunti?

e ca o problema la mate cu fetele. daca ai facut un calcul gresit, ai facut un pas gresit.si daca pierzi punctul si pici testul pierzi fata! tongue

Ce inteligent. ii spun la Lunel daca mai zici ceva!