| BakeRolls a întrebat:

Imi place de un baiat.Am fost colegi la gradinita. Momentan suntem la aceeasi scoala.Ne certam mereu si ne tachinam.De la un timp a inceput sa zica tot felul de lucruri despre noi doi.Colegii lui cred ca suntem impreuna.Am iesit odata cu el si prietena mea afara, apoi ea a plecat.Am ramas singuri, ne-am asezat pe o banca si am vorbit. Mi-a zis ca sunt draguta si chestii din astea. M-a condus pana acasa si a zis ca mai vorbim pe mess. A doua zi prietena mea l-a intrebat ce am facut dupa ce a plecat ea, iar el a zis ca am am stat, ne-am plimbat, etc. Oare ma place? PS:amandoi avem 15 anibig grin
FUNDA PENTRU CEL MAI BUN RASPUNS, RESTUL VOT:*

5 răspunsuri:
| chrystian a răspuns:

Daca va tachinati si spune lucruri despre voi doi eu cred ca te placetongue

| ingerdraq a răspuns:

Da, te place. EL ar face tot posibilul sa ti dai seama ca te place. Vb frumos despre tine, te duce acasa, vb numai cu tine, iese numai cu tine. E categoric ca te place

| ale18a a răspuns:

Parerea mea ii ca te place. Ii prea micut inca sa isi dea seama ce ar trebui sa faca sau sa aiba mai mult tupeu...acum invata...da din cate zici tu te place

| ochiverzi91 a răspuns (pentru chrystian):

Asa sunt majoritatea...am avut si eu doi vecini care se tachinau si au sfarsit prin a se casatori!

| Loredana96 a răspuns:

Da te place, majoritatea baietilor nu stiu cum sa isi arate sentimentele pentru o fata...dar asta e va creste si se va maturiza mai mult.