1 omul banuiesc ca scapa de la lucru, cand scapa i poti spune macar un buna ce faci nu e atat de greu, de aflat cand scapa nu-i greu doar lucra in ture stai si il astepti cand iasa afara habar nu am cand
2 da, noua ne plac zambetul unei fete, nu stiu, ca baiat e normal sa zambeasca sau ca angajat, omul ce lucru acolo e vanzator?
Nu este vanzator, doar aranjeaza marfa, verifica codurile etc
Du-te la el si intreaba unde e raionul cu cremwursti sau salam, sau lapte, oricare din astea, in timp ce ii zambesti si ii faci din ochiul stang
De ce nu lași rahaturile cum că "el ar trebui să facă primul pas" și încerci să faci ceva? Probabilitatea ca el să-ți observe gesturile e foarte mică și chiar dacă ar face-o, doar nu crezi că o să se ducă în timpul programului la agățat tipe care se presupune că își fac cumpărăturile?
Du-te la el și spune-i că motivul pentru care ești acolo în fiecare zi e acela că vrei să-l vezi, așa că ți-ar face plăcere să ieșiți la o cafea după muncă. Sau spune-i că vrei să-i dai ocazia să-ți facă cinste cu o înghețată.
Chestia asta o poți adapta singură în funcție de personalitatea ta, ideea e să te duci să-i vorbești. În cel mai rău caz o să te refuze. Gândește-te că ai 3 ani și te duci la tipu care se joaca in nisip și îl întrebi dacă vrea să se joace cu tine.
Da,poate ai dreptate.dar cred ca timiditatea mea nu mi-o intrece nimeni :''>
Ok ok, acum sa fiu serioasa
nu, nu te du la el sa ii spui motivul pentru care esti acolo, dupa mine e mult prea direct
cand il vezi prin preajma, scapa si tu ceva pe jos, sau (acum pe bune) intreaba-l unde e un anumit produs si vezi reactia lui
Eu cred ca ar trebui sa fi cu el, incearca sa-i faci ochi dulci. DA! Vezi ca poate atunci se baga el in seama daca nu-i timid. Daca-i timid, va trebui sa faci tu un pas, dar nu te va ajuta mult. Cred ca e barbat dar trebui sa-i arati ca-l placi.
Nu te feri, privestel in ochi si zambeste-i, intra in vorba cu el de cateva ori dupa care spune-i daca vrea sa iesiti la o cafea
In ce supermarket este tipul? intr-un supermaket din Bucuresti lucrez si eu si poate ai norocul sa il stiu
Ai 15 ani?
Vorbeşte, fată cu el.
Poate are pe cineva, poate nu.
Dacă e drăguţ, o să găsească pe cineva înainte să vorbeşti tu cu el.
Atunci,vorbeşte cu el.
Te-ai uitat dacă are verighetă?
Poate e şi însurat omul.
Intră în vorbă cu el.
Spune-i că îl vezi mereu în supermarket şi consideri că el e în măsură să îţi spună care sunt cele mai bune produse.
Şi de aici te descurci tu.
Baftă, să îmi spui şi mie ce faci!
Din pacate nu lucrez acolo si nici nu am lucrat
Daca aveai norocul sa fie intr-un supermarket unde lucrez sau am lucrat mergeai cu mine si iti faceam cunostinta cu el
Oricum du-te la el si vorbeste cu el, fa tu primul pas
Si mie imi pare rau ca nu lucrezi acolo
Multumesc oricum!
Nu are verigheta
Daca o sa se intample ceva, cu siguranta o sa-ti povestesc