| Micutsaaaa02 a întrebat:

Buna TPU sad Imi place de un baiat,dar el e cu alta fata.Mi-a zis ca ii plac, dar s-a pus cu ea.Asta ce poate sa insemne? Sau ce sa fac? Prietenele imi spun sa il las in pace sa ma caute el,pentru ca, daca chiar ma place ma cauta. oare asa e?

7 răspunsuri:
| methodmen a răspuns:

E tactica, merge la doua capete, a observat ca il placi si probabil va aplica textul cand te va vedea gen"Eu vreau sa fiu cu tine pe tine te plac dar respectiva ma face sa ma simt nu stiu cum " sau va profita de tine nu neaparat folosind exact cuvintele mele; Deci sfatul meu uita-l daca nu vrei sa suferi, te va cauta dar asculta-ti mintea si inima ce-ti spun tu stii cel mai bine, ochii lui cand vorbea ce-ti spuneau era sincer sau prefacut?

| neutrino a răspuns:

Prietele tale au dreptate: dupa ce se va pune cu amica lui, este posibil sa vina s-o puna si cu tine. Daca cumva mai intarzie, asta inseamna ca a gasit o oferta mai buna. Nu te panica, va ajunge si la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Methodmen are perfecta dreptate. Hai sa zicem insa ca o lasa pe respective si se cupleaza cu tine. Ce incredere poti avea in el? Cum ii face alta cu ochiul, adio si n-am cuvinte!

| Micutsaaaa02 explică (pentru methodmen):

Am fost afara cu el si...m-a sarutat.straight face Mi-a spus ca s-a simtit bine cu mine afara.Si seara mi-a zis ca s-a impacat cu fosta.Ce sa fac sa nu ma mai gandesc la el?

| gingergirl1 a răspuns:

Aooloo,invata-ti frate sa va exprimati calumea in scris si dupa aceea sa va arda de baieti! :/

| Shontellle a răspuns:

Phahahaa,joaca la cacialma. Tipu o fi vreun bulangiu d-asta care crede ca daca nu-i merge cu prima, are rezerva.Asculta ti prietenele, stiu ele ce zic si presupun ca daca iti sunt "prietene" nu iti vor raul.

| Micutsaaaa02 explică (pentru Shontellle):

Normal ca nu imi vreau raul.big grin