Te sfatuiesc sa incerci sa devii putin mai tupeista sau mai curajoasa si in primul rand sa deveniti prieteni.Doar pe urma, insa numai dupa ce ti-ai da seama daca si el are sentimente de artractie fata de tine ai putea intr-un moment bine ales sa-i spui in mod direct cuvintele magice; imi place de tine si as vrea sa stiu daca acest sentiment este reciproc. Procedand astfel pur si simplu l-ai obliga sa-ti dea un raspuns direct fara echivoc. Nu este considerat deloc deplasat ca fata sa fie cea care ia initiativa. Mult succes
Stai mai mult pe langa el. Vezi cum reactioneaza. Incearca mai mult contact fizic cu el, apoi vezi daca el se uita la tine. Daca simti tu ca te-ar placea. Daca observi asta, atunci poti sa ii spui ca iti cam place de el. Eventual ai putea sa vorbesti cu el prin mesaje.
Fa-ti curat si fii mai apropiata de el..roaga-l sa te ajute cu diverse lucruri. O sa il faci sa te placa.
Si petrecand timp impreuna posibil sa iasa bine.
Intra in discutie cu el, incearca sa i te bagi pe sub piele...Sa-l castigi
Aflii astfel si daca e reciproc
In viata treaba sta simplu, ca ii spui tu sau el e aproape tot una, daca ii place bine daca nu asta e, deja pierzi ca nu ii spui, spune-i ca il placi si ca vrei sa stii daca e reciproc simplu daca e ai castigat, daca nu e de asemenea ai castigat ca nu pierzi vremea. Si eu am fost cu o fata care a facut primul pas, 3 ani, apoi m-a lasat in fine dai bataie
anonim_4396 întreabă:
ingerash_3423 întreabă:
AmaliaXD întreabă: