Pentru ca o fata mai micuta langa un baiat mai mare se simte protejata.Iar baietii mari din punctul meu de vedere au ceva atractiv in modul cu arata si cum se comporta. Daca sunt si populari e si mai bine.
p.s. eu am intotdeauna dreptate
Daca nu esti inca copila, de ce nu? Omul stie meserie, de ce n-ai fi si tu una din femeile lui?
1, ca cind e scris gresit, puteai sa spui" pentru ca atunci cand il va", 2, e cu 10 ani mai mare ca tine de ce nu iti cauti pe cineva de varsta ta?
Stai in banca ta si fi cu baieti cu 2-3 chiar 4 ani maxim mai mari sau chiar si mai mici ca asa se poarta acum
Pai da. Fetelor le plac baietii mai mari care se culca cu toate pentru ca par mai periculosi si au mult testosteron.E ceva atragator in ei care nu-mi explic
Bine, lasa-le pe fete de frece cu batrani asta e spiritul daca ea are o problema nu inseamna ca la toate fetele le plac batranii
Nu batranii, barbatii.Si mie imi plac aia de 30 de ani pe care ii vad in filme.
Aia is actori in pana corbului )), vorbim aici de viata reala, O femeie nu trebuie sa fie mai tanara decat un barbat cu maxim 5 ani, da mai mult e exagerare, gen fata are 10 ani si baiatu 20
Punem pariu? tu esti fata nu?, eu iti prezint un batran de 90 ani, hai iubiti-va! sa imi spui cum a iesit
Daca il iubesti ce conteaza unde sta si cum sta? Desi in aceasta situatie imi pare rau sa te dezamagesc dar sunt putine sanse ca el sa fie atras de tine.
Are si el o varsta a cunoscut multe femei la viata lui. Singurul lucru care il poti oferi ce nu i-au oferit altele este sufletul(caracterul), iar tu daca nu ti-ai fixat bine principiile nu cred ca ai vreo sansa cu el.
Imi pare rau sa te dezamagesc!
Eu nu m-as indragosti de unul de 90 bine? Dar poate o fata de 20 de ani s-ar indragost mai ales pentru caracter. Dacao fata are 15 ani nu inseamna ca nu trebuie sa stea cununul de 33. Vorbesc despre prietena mea si ei sunt foarte feriiti, vor sa plece in Australia si sa faca copii si sa se casatoreasca chiar daca ea are 15 si el 33 de ani.
Sti ce a spus un filozof spaniol cuget deci exist, de ce nu cugeti cu el sa vada ca existi? noi nu putem face nimic, ajutate pe tine ca apoi sa ceri ajutor de la alti
Da,se uita la tine sa vada daca ai putea sa fii una din posibilele lui femei cu care se culca,te studiaza sa vada cate "parale" faci.
Daca iti place sa fii privita ca un obiect sexual,ok,continua.
Dar sa nu vii plangand sa ne intrebi ce sa faci cand te va manipula exact cum are el pofta,pentru ca intr-o asemenea relatie tu va trebui sa canti cum doreste el,niciodata invers.
Si-ar fi pacat!
Zau asa, nu ti-a picat cu tronc nici un baiat mai apropiat de varsta ta pe care sa-l intelegi?
Risti mult, lasa-ti vecinul sa te priveasca, dar nu-l incuraja, n-o sa iasa bine...
Ii place de tine, dar totusi, nu se incurca, ca esti inca prea cruduta pentru el, si foarte probabil ca ar fi si ilegal.
Presimt ca esti o copila.Nu crezi ca 10 ani este cam mult? El se uita.Asa sunt toti barbatii.Acum,gata,este terminat dupa tine? Esti naiva.Scuze.
Buna.
Eu sunt singura, ma simt rau..imi doresc o relatie insa nu insist la acest lucru..astept sa apara printul
Nu conteaza varsta (important e sa nu fie insurat), eu de cel care am fost indragostita in trecut era insurat.
Urat.
Dar a trecut si nu as accepta o relatie cu baiat de varsta mea.:))
Eu am 17, as vrea sa fie cu cel putin 7 ani mai mare.
Insa as accepta si unul cu 20 mai mare..cred ca unul de 30 ar fi perfect (13 ani mai mare).
Poti afla daca flirteaza cu tine:
http://www.empower.ro/......-de-flirt/
pa-pa
succes
Remusopen întreabă: