In primul rand nu te mai da "smecher" sau fi asa cu ceilati nu si cu ea. Comportata-te frumos si da-i de inteles ca iti place. Daca nu te place asta este o sa gasesti tu o fata care sa te placa asa cum esti :*. Noroc.
Nu ai cum sa te asiguri ca va fi afirmativ. Si pe mine m-au refuzat o colega si o prietena cu care chiar ma intelegeam...In cazul tau daca te ignora nu stiu ce sa zic.
Pentru prima data nu de mai da jmeker pentru ca nu la toate fetele le place.Gaseste si tu niste banicuri misto fara injuraturi sau altele si spuneile sau cand vorbesti cu ea si gasiti un subiect care nu te intereseaza ca sa o faci sa taca trebuie sa o saruti.Deci nu-ti fie frica si sarut-o ca nu cred ca o sa-ti sara in cap.Si inca un sfat ca, copiii sa nu isi bata joc de voi fi atent ce faci(adica te dai la oparte cu ea )la oparte inseamna sa mergi la alt colt sau in alta poarta de unde nu va poate vedea. Sper sa reusesti BAFTA!
Sall! Asa mi-s-a intamplat si mie. Stiu cum e, dar l-a mine a mers. Tot ce trebuie sa faci este sa vorbesti frumos cu ea, nu fa pe smecheru ca stii ca smecherii sunt prosti(scuze). Frumos in senseul ca sa-i dai atentie si sa stai mai mult cu ea. Incet in incet ea o sa prinda incredere in tine. Incearca sa-ti schimbi look-ul...sigur o sa mearga. Si nu o intreba direct,, Vrei sa fim impreuna,, sau,, Vrei sa fii prietena mea? Nu e bine asa.fa ce ti-am zis si totul va veni de la sine! Tu cati ani ai si ea cati ani are? Funda?
Mda, deci tu esti mai indraznet si te dai mare peste tot. Asta esti tu.
Ea e mai timida si prefera baietii la fel ca ea, nu cei care sa dau mari.
Sunteti diferiti, dar asta nu inseamna ca nu poti fi cu ea.
Tu poti fi smecher cu altii, dar dragut cu ea.
Asa ii arati ca tii la ea si o intrebi ce simte.
Poate te place. Bafta!
Crede'ma ieri m'a refuzat cel pe care il ubesk...Totusi se comporta ca si cum m'ar place.A stat toata ziua cu mine si a ras cu mine.A venit si m'a facut sa rad cand vb la tell..Eu cred ca imi fac sperante false.Tu doar intreab'o si accepta orice raspuns si daca e nu continua si ambitioneaz'o
Ce sfaturi ii dati mah. Uite frate fa asa am invatat de la cei mai buni daca nu te place vorbeste q ea ca cu orice fata ca asa daca te dai la ea, ea te tine pe post de prost si daca nu pari interesat de ea peste 2-3 saptamani o sa isi schimbe parerea asa am facut si eu cu una imi placea de ea si era la fel si mam facut neinteresat de ea si dupa cand intram pe mes gaseam 6-7 mesaje care contineau (vrei sa fii cu mine?) (nu serios vrei sa fi cu mine?)
idkandrei690 întreabă: