| puffy15 a întrebat:

Imi place mult de un baiat care are prietena si pe care nu incerc sa i-o fur, numai ca as vrea sa devenim prieteni! Cum sa fac asta? Dar sa nu-mi spuneti sa-i zic buna si alte chestii, pentru ca nu am curaj, mai ales ca nu am vorbit niciodata! puppy dog eyes

11 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Pai daca nu iti faci curaj sa vb cu accea persoana nu ai cum sa devi prieten. pentru a fi prieten cu o persoana trebuie sa dicuti, sa comunici. incearca sa iti faci curaj si intreaba-l daca te poate ajuta cu ceva si asa te ai putea imprieteni cu el.

| puffy15 explică (pentru inger02):

Dar n-o sa creada ca ma dau la el? sad

| kryszta a răspuns:

Pai singura solutie este sa vb cu el...nu neaparat fata in fata dar pe messs cel putin. ii spui cine esti si asa mai departe, dupa care o sa intri pe el de mai multe ori si vb ca de la amic la amic! iar daca se infiripa ceva si din partea lui aici deja nu mai ii vina ta daca se desparte de respectiva! iti doresc multa bafta si astept rezultatul:*! sigur va functiona

| GeosBIOS a răspuns:

Te rog fa-ma sa inteleg, tu de fapt vrei fata sau baiatul? he he he

Pai ce-ar fi sa mai astepti asaia inca vreo, hmmmm sa zicem 7 anisori, pana inveti sa te exprimi cum trebuie si dupa aceia sa-ti bati capul pe ce cine sa furi sau nu.

| puffy15 explică (pentru GeosBIOS):

Am zis ''prieteni'' nu ''prietene'', my dear!

| GeosBIOS a răspuns (pentru puffy15):

"care are prietena si pe care nu incerc sa i-o fur"

adica "sa i-l fur"

Si se subintelege, anyway! Si oricum, cine ar vrea sa fie prietena cu fata daca eu am zis ca ''imi place mult de un baiat''? Nu-i logic ca with him(daca stii engleza) as vrea sa ma imprietenesc?

Bre, let's not speak so much english if we barely know how to express ourselves in plain old, native romanian. Something really logic would be to learn romanian first, don't you think?

Pffff,so tired of people who think that they know everything!

Really, how do you know what I think. Is this how it's called nowadays when someone gives you an advice?

| inger02 a răspuns:

Nu are de ce sa creada ce te dai la el daca ii spui sa te ajute sa zicem cu o informatie despre o carte sau orice altceva happy