| cris2012 a întrebat:

Imi place si mie de o fata, suntem cei mai buni prieteni, i-am spus ce simt, a zis ca sunt dragut, am niste glume foarte amuzante dar vrea sa ramanem doar prieteni. Ce pot sa fac? O visez noaptea, nu vreau sa aud raspunsuri gen mai sunt fete pentru ca sunt mort dupa ea. Vorbim 2 ore pe zi la telefon i prin mesaje nu mai zic, iesim afar dar as vrea sa o cuceresc cumva.

Răspuns Câştigător
| TomoeSan247 a răspuns:

Sunt fata. Cand esti in friendzone e greu tare... Ai putea pentru inceput sa nu mai fii disperat. Daca ea te vede ca pe un prieten si stie ca o placi si tu totusi vb cu ea mult si stai cu ea mult, probabil se simte sufocata si o sa te evite si mai mult. Pastreaza putin mister, mai ignor'o din cand in cand, mai. povesteste'i de alte fete [ea acum crede ca este pe primul loc in viata ta ca fata. fa ceva si da'i peste nas], fii chill si mai ales, be sexy. Daca ea nu te vede si cu putin sex appeal, e degeaba.
Chiar si asa, e extrem de greu sa iesi din friendzone, dar nu reusesti decat cu subtilitate si diplomatie. Daca ii faci declaratii sau daca o restrangi in orice fel, o faci sa se simta foarte foarte ciudat si incomod.

5 răspunsuri:
| adriang95 a răspuns:

Ești în friendzone... Iar de aici ieși NUMAI dacă ai ceva în cap, dacă o cunoști FOARTE bine pe fată (încât să știi cum să o abordezi în continuare) și dacă îți asumi niște riscuri (anume prietenia cu ea).

| irina20 a răspuns:

Daca ea ti-a spus ca vrea sa fiti doar prieteni fiti prieteni. Daca o sa mai insisti o sa pierzi timpul petrecut cu ea si vorbitul la telefon.Ea stie ce simti, ai rabdare, daca o sa simta la fel pentru tine la un moment dat o sa-ti spuna.

| neutrino a răspuns:

Fata te-a respins politicos, nu ai decat sa continui sa o visezi si, daca nu ai ce face, sa speri in continuare. Oamenii isi mai schimba gusturile si poate ca vei avea noroc in final!

| cris2012 explică (pentru TomoeSan247):

Merci mult, o sa incerc, are logica rolling on the floor))), sper sa mearga! si doar ca o atentie, nu e corect sa zici e greu tare ci tare greu, sper sa nu te superi pe mine!

| Azµre a răspuns:

Nimic, dacă ea nu vrea mai mult de la relația voastră de prietenie nu ai ce face.