| ffkldmlasbvn a întrebat:

Imi place tare mult de un baiat din liceu.dar e tare timid si nu vreau ca eu sa fac primul pas in a ma baga in seama cu el..nu pot..cred ca partea asta ii revine baiatului...dar cum pot sa il fac sa prinda curaj si sa poarte o conversatie cu mine? Eu sunt genul de fata mai energica. Funda! happy

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Tu ai mare dreptate dar se pare ca baiatul este inca in perioada in care el se numeste "mormoloc": chiar daca tu vei face primul pas, el nu va fi capabil sa-l face pe al doilea. Asta in conditiile in care el nu prea te baga in seama din cauza timiditatii, altfel exista si posibilitatea ca el sa -si ascunda nepasarea fata de tine, dupa asa-zisa timiditate.

3 răspunsuri:
| SorinTudor a răspuns:

Un prim pas ar fi sa lasi orgoliul la o parte si sa intrii in conversatie cu el sa vezi daca aveti vreun subiect in comun si daca aveti sa incepeti sa dezvoltati o conversatie pe marginea subiectului respectiv. Apoi lucrurile vor veni de la sine

| neutrino a răspuns (pentru neutrino):

Scuze: sa-l faca, nu sa-l face.

| linka10 a răspuns:

Salut. Sfatul meu este sa ignori ideea preconceputa ca doar baietii fac primul pas, iti place de el, atunci fa tu primul pas, dar gaseste o metoda de abordare care sa nu-l sperie.