| Adelynaade1 a întrebat:

Imi place un baiat. Dar nu stiu daca ma place. L-am intrebat ceva gen lucruri despre mine (ex: la fete iti plac parul mediu sau lung) eu avand mediu a zis mediu si o multime de lucruri de astea. imi da-ti un site sau ceva? (nu doar intrebari de genul ala) Sta mult pe langa mine si uneori se balbaie in preajma mea. Un sfat, ceva? Sincer please. Va asteapta fundita! happy

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

De ce nu il intrebi direct? sau arata.i tu ca il placi. e mai simplu.si nu ai nimic de pierdut. daca te place poate formati un cuplu daca nu... oricum nu poti pierde ceva ce nu detii.

5 răspunsuri:
| madisong a răspuns:

Eu cred ca te place. Daca se balbaie si raspunsuri echivaleza cu persoana ta, te place dar nu stie cum s-o spuna fara sa-i dai un sut in gura happy Bate si tu niste apropouri mai evidente si o sa isi dea drumul la gura. Succes si sper ca te-am ajutat cu aceasta incurajare :*

Răspuns utilizator avertizat
| Adelynaade1 explică (pentru AiPierdutCelMaiBunIubit):

Da mi-ar place happy

Răspuns utilizator avertizat
| Blamely a răspuns:

Cred că te place, însă n-am cum știi sigur. Dă-i de înțeles băiatului că-l placi, dacă te place și e convins că și tu la fel, inevitabil veți ajunge și la subiectul ăsta.