Bună.
Prima iubire a fost prin clasa a 6a dacă ţin bine minte, era în clasa de deasupra mea. Totul bine şi frumos, până când într-o zi mă ia într-un colţ mă sărută şi îmi spune că mă place, îţi dai seama cât de relaxat m-am simţit. I-am spus că şi eu o plac şi a continuat relaţia, ne făceam complimente şi real, telefon, sms etc. A fost ceva unic, primul sărut mai ales. Nu contează cum a fost acel sărut, de ce 'marcă' să zic aşa, a fost primul şi simţeam că plutesc. S-a ajuns la un an, dar devenise tot mai posesivă şi am zis să o las moartă. Am trecut peste şi asta a fost.
Id-ul meu: toxicc. drops, dacă ai nevoie de vreun sfat.
.Imi puteti povesti prima voastra iubire?
da, ne-am cunoscut pe un chat, am stat impreuna 3 luni, timp in care am iubit-o mult si eram sincer cu ea, dar minciuna nea despartit si distanta
Adica relatie.Cum a fost?
la inceput am luat-o in gluma apoi ea m-a luat in gluma, eu am luat-o in serios la inceput ea m-a luat toata relatia, apoi m-am despartit de ea si s-a terminat si gata
Dar de ce vrei sa stii? N'avem voie sa avem secrete mai nou asta'i noua moda
O telenovela ...doi baieti care ma placeau, mie nici unul. Ei prieteni care se chinuiau sa ajunga la inima mea. La un momendat, unul a trebuit sa se mute definitiv in alta tara, apoi eu mi-am dat seama ca m-am indragostit de el. A fost urat, ma durea enorm. Ramasese celalalt pe care-l vedeam doar ca amic... apoi a plecat si el, s-a mutat in alt judet.
Mai grav e ca din prieteni buni, au ajuns doi straini si doar eu sunt vinovata . Ala de care ma indragostisem nu stie nici acum ani.Ii pierdusem pe amandoi si definitiv...cateodata mi-e asa dor de amandoi. Ajunsesem sa-i iubesc pe amandoi, dar diferit, pacat ca cu intarziere.
Iar prima relatie? Hmmm, frumoasa si impartasita, dar fara nimic special.
Ba da aveti voie sa aveti secrete.Nu erai obligata sa raspunzi
E frumoasa povestea.Era cam tupeista fata. Daca e sa o luam asa n-a trebuit sa faci mare lucru s-o cuceresti.
Chiar ca e mai degraba o telenovela mai mica.A mea in schimb e megatelenovela E foarte frumoasa povestea si cam trista...
Mutubal întreabă: