| Dydy95 a întrebat:

In clasa mea s-a transferat un tip foarte dragut.Si azi a venit prima data la scoala.Mi-a placut din prima secunda.E foarte dragut si amuzant. Am vorbit dar foarte putin. Problema mea este ca aratam cam nasol azi sad ..Credeam ca nu va fi nimic special si eram cu parul meu ondulat si valvoi, nemachiata si imbracata asa, cu niste cizme de rocker. Faza e ca mi-e firca sa nu ii fi ramas parerea asta despre mine. Pe care a avut-o pentru prima data ( ma refer la aspect, la comportament am fost ca intodeauna ). Credeti ca daca maine o sa ma aranjez putin o sa isi schimbe parerea despre aspectul meu? Nu vreau sa creada ca sunt o neingrijita sau o rockerita.

10 răspunsuri:
| PikaPikachu a răspuns:

Aranjeazate maine mai bine, dar oricum nu cred ca o sa creada ceva rau despre tine daca te-ai comportat cu el asa cum esti mereu. Incearca sa te aranjezi un pic, dar prea mult sa nu creada ca o faci doar pentru el si chestii d-astea. happy Bafta maine:*

| Dydy95 explică (pentru PikaPikachu):

Foarte tarziu pe laptop seara trecuta. Abia m-am trezit din cauza alarmei telefonului meu laughing. Am sa ma aranjez exact asa cum o fac de obicei. Merci pentru sfat.

| whatergirl a răspuns:

1. Ce e rau in a fi rocheritza? Eu sincera sa fiu sunt una. Dar cati ani ai?

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

O sa ai de munca cu el...Sunt sigur ca nu doar tu ai pus ochii pe el si o sa se manance fetele intre ele pentru el! Iar daca ai fost vorbareata si i-ai dat atentie, nu prea conta cum arata-i atunci.

| Dydy95 explică (pentru whatergirl):

Nu e nimic rau in a fi rockerita. Numai ca mie mi se potriveste mai mult stilul asta casual, mai aranjata. Cand ma imbrac mai lejer, cu cizme de rockerita, este adevarat ca ma simt in elementul meu dar nu stiu daca tuturor baietilor le place asta.

| Dydy95 explică (pentru DirectDinBerceni92):

Ai dreptate. Eu de obicei nu le spun tuturor prietenlor mele cand imi place de un baiat, doar intr-o fata am incredere. O fata deja mi-a spus ca il place deci nu stiu ce sa fac... O sa vad. Daca nu ma place e pierderea lui.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Dydy95):

Nu totul se rezuma la "dragutenie". Daca e un tip careia ii place sa fie inconjurat de fete, ti-ar place asta? Sau sa vorbeasca cu 1000 de "amice"? Eu, de as fi in locul tau, nu mi-as bate capul...mi-as strica prietenia pentru cine? pentru un baiat? Nu-si are rostul, crede-mahee hee.
P.S:Care e trupa ta favorita de rock? A mea e Disturbed si Skillet happy

Metallica, Rammstein, Guns n Roses, Marylin Manson (chiar daca el nu se pune ca trupa ), Slipknot, Ac/Dc. Foarte tare imi place Metallica, Rammstein si Slipknot. Tipa aia nu e prietena mea, dar spune la toata lumea cand ii place de cineva deci. laughing Pot sa spun ca e cam barfitoare, tipul ala de piti dar care nu prea arata bine.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Dydy95):

Pff e clar atuncea...laso balta cu tipul ala ca nu cred ca ai vrea sa ajungi barfita de tipa aia care se oftica ca il poti avea pe acel baiathee hee.

Ma descurc eu cu ealaughing.