| xmaryyyya a întrebat:

In gasca mea cu care ies afara. Era un baiat mai mic decat mine care ma.placea. A facut o multime de chestii dragute pentru mine. Dar a trebuit sa ii spun ca nu il plac... faza e ca mie imi place tot de un baiat din gasca de mult imi placea de el, da faza e ca el are prietena, si cand am mai si auzit ca cas a si sarutat cu ea, am ramas pe ganducari. El stia k eu il plac, dar el nu m a placut niciodata. Sfaturi va rcaog! Pot sa fac ceva ca sa o lase pe fata aia si sa ma aleaga pe mine? In plus noi foi ne cunoastem de doi ani pecand el se cunoaste cu fata aia de mai putin timp. Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Problema e ca el are prietena si nu conteaza ca se cunosc de putin timp daca se iubesc, tu in 2 ani de cand il cunosti nu ai avut sansa sa fi cu el si nici nu cred ca el isi doreste asta, mai bine ia-ti gandul de la el

| doarEu001 a răspuns:

Pai daca ei doi se inteleg de ce sa te bagi peste ei. poate fata aia chiar il place si nu ar fi frumos sa ii desparti.mai bine cauta un alt baiat care sa iti impartaseasca sentimentele ca nu e un capat de tarawinking

| xmaryyyya explică (pentru doarEu001):

Dar faza e ca nu pai sa imi gasesc altul

| doarEu001 a răspuns (pentru xmaryyyya):

Dar ai cautat? lumea e plina de baieti si tu te amagesti plangand dupa unul care nu iti da atentie si pe deasupra are pe cineva.gaseste-ti o ocupatie, iesi cu prietenele, tine-ti mintea ocupata.esti tanara, o sa intalnesti o gramada de baieti cu care sa fiiwinking

| xmaryyyya explică (pentru doarEu001):

Mersi de sfat

| doarEu001 a răspuns (pentru xmaryyyya):

Npchappy

| SoowS33 a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa te bagi peste ei ....Pana la urma exista asa multi baieti pe lumea asta...winking O sa il gasesti uwinking

| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Imi pare foarte rau dar nu cred ca vei avea vreo sansa cu el!