Eu cred ca mai tine la ea, cred ca vrut sa gaseasca pe cineva...adica tu care sa-i vindece raniile interioare, ceea ce mi se pare o prostie
Mda ai dreptate nu am cu ce sa iti contrazic argumentu merci de raspuns ma gandesc cum sa abordez subiectul cu el..cam complicat
Ce simti, asta simti, nu poti sa interpretezi ca fiind ceva gresit. Din punctul meu de vedere el e cel care greseste fata de tine fiindca in loc sa se gandeasca si sa se preocupe de tine, o pomeneste pe fosta.
Plus ca ma cara dupa el cand o viziteaza. Chiar si cand mergem la cumparaturi imi spune sa trecem pe la ea sa ii arate ce a cumparat :/ ma bucur macar ca nu ma cara dupa el la ea zilnic -_-
Inca mai are da... okay sa zicem ca inteleg ca se simte vinovat etc. Dar asta inseamna ca trebuie neaparat sa vorbeasca despre ea zilnic? Plus despartirea a fost de comun acord :/ nu cred ca este necesar sa aduci discutia despre ea zilnic peste tot unde mergi cu prietenii de fata etc macar putin respect si fata de mine? If you know where im getting at nu i-am reprosat nimic despre asta si nici nu cred ca as vrea sa o fac poate se v-a simtii prost
Prima iubire mereu ramane in amintirea noastra,unde mai adaugi ca ea nu la tradat, dezamagit, ei se iubesc inca, posibil ea spus ea incerca ceva sa ma uiti, dar el o vede pe ea in tine, daca o sa vrei sa o scoti din capul lui nu prea vei reusi
Umm...nu este prima iubire el are 38 ani ea 23? In fine sa nu judecam varsta ca nici eu nu sunt inaintata in varsta dar este posibil sa ai dreptate ...este cam nedrept sa tinem de trecut fara sa realizam ceea ce avem in prezent. Tradarea si dezamagirea mi se par josnice am trecut unii de aceea perioada a teribilismului. Nu vreau sa incerc ca o scot pe tipa din mintea lui, nu am nimic cu ea doar el macar sa nu vb asa des despre ea ceea ce mi se pare normal sa ma simt putin ofensata pe tema asta. Merci de raspuns >
Da nu gresesti. Ai putea sa i spui ca nu vrei sa mai auzi vb despre ea. ai putea sa i spui ca l intelegi, ca poti la o adica inteleg relatia lor dar nu vrei sa auzi despre ea.
Este cam nedrept ai dreptate, dar mintea noastra tine de trecut
Aici te contrazic. Mintea noastra nu ar trebui sa tina de trecut deoarece o sa ajungem sa traim in trecut nu sa privim spre viitor. Trecutul ne trage in jos vorbind acum strict despre relatii :p daca tinem de trecut stricam lagatura sentimentala dintre noi si persoana iubita. Trebuie sa stim cand sa lasam trecutul deoparte si sa ne axam pe viitor si prezent (cel mai important prezentul)
Mda true dar...nu vreau sa par impocrita ca ii interzic sa vb despre ea, tine de "free will" as putea aborda situatia in asemenea fel incat sa ii explic ca nu am nici cea mai mica raca ca vorbeste despre ea, dar macar sa o faca cu bun simt. Aici ma cam incurc este un subiect destul de delicat si nu imi sta in caracter sa dau dovada de gelozie. Ca si persoana "matura" vreau sa abordez subiectul la nivelul lui de intelegere ( eu am 21 de ani) si sa nu creez mari drame Merci de sfat oricum o sa il iau in considerare
Daca mintea ta nu ar tine cont de trecut nu tiai mai recunoaste parinti,frrati,unde stai,ai suferi de amnezie toatala,o uitate completa, nu ma poti contrazice cum ca mintea noastra ar trebui, nu noi ne controlam mintea, nu noi vrem sa visam ceea ce visam, nu noi alegem ce ne place asta tine de mintea noastra, eu ti-am spus ca un barbat nu iubeste des, cand iubeste tine bine minte pentru ca avem o memorie emotionala mai mare
Iar te contrazic ma repet tine cont strict de relatii nu de altceva la ceea ce ti-am pus in tema mai sus tine cont strict ca ar trebui sa lasam trecutul deoparte sa incetam sa ne gandim la fostul/fosta cand suntem intr-o noua relatie ceea ce mi-ai spus ai dreptate dar nu tine cont de ceea ce ti-am explicat eu. Daca tinem de fostul/fosta si suntem intr-o noua relatie ne axam pe trecut nu prezent/viitor la care ar trebui sa ne gandim in mod normal. Nu vedem ce avem in fata noastra deoarece tinem strans de anumite evenimente din trecut cu fostul/fosta
anonim_4396 întreabă: