anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ruma unui joc prostesc cu iubitul meu acesa a ejacuat pe fundul meu mai exact intre fese...el sustine ca a sters imediat insa teama mea este sa nu se fi scurs pana la vagin.
Intrebarea mea disperata este daca pot ramane insarcinata cu toate ca sunt virgina! Va multumesc

Răspuns Câştigător
| adriana05 a răspuns:

Nu,nu poti ramane insarcinata.Nu este asa de usor sa ranai.Chiar daca a intrat putin si te-ai spalat nu a ajuns pana acolo. Spermatozoizii patrund in ovare prin ejaculare care daca ai observat are ceva sprin si pe drum mor o gramada din ei.....deci nu au ajuns pana acolo.Succes pe viitor

11 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Din moment ce intretii relatii sexuale anale, virgina nu te mai poti oricum considera. Eu nu inteleg de ce practicati chestiile astea, in loc sa faceti sex normal. Muschii aia, nu sunt elastici ca cei ai vaginului si in timp s-ar putea sa te trezesti cu probleme (adica sa ajungi sa te scapi pe tine).
http://www.sfatulmedicului.ro/......icale_6521

Sexul anal e in general practicat de cuplurile care vor sa-si diversifice viata sexuala. Ceea ce faceti voi (faptul ca ati inlocuit sexul normal cu sexul anal), nu e ok.
Si ca sa-ti raspund la intrebare: daca sperma s-a scurs in zona vaginului, e posibil sa fi ramas gravida. Himenul nu e metoda de contraceptie, fiindca are o gaura suficient de mare ca sa treaca prin el sangele menstrual. Te sfatuiesc sa intretii relatii sexuale firesti, protejate, asa cum e dat de la mama natura, ca virginitatea nu sta intr-un amarat de himen.

| wildthing a răspuns:

Probabil ca nu, daca nu s-a scurs in vagin. Totusi, data viitoare angajeaza-te si tu in "jocuri prostesti" cu un baiat care te respecta si vrea sa te protejeze, nu cu unul care incet incet incearca sa te convinga sa accepti sa faci anal...pt ca daca nu stiai, asta incerca el sa faca prin presupusul joc prostesc, si anume sa ti-o puna cat mai aproape de anus, incat sa nu te mai poti abtine si sa o ceri tu inauntru.winking

| ionideea a răspuns (pentru Alcyon):

Multumesc mult stiu ca e o intrebare poate stupida dar nu am facut sex anal a fost doar o tampenie si el spune ca a sters

| ionideea a răspuns:

Stii ca e o itrebare stupida insa nu m-a atins nici in zona genitala si nici nu am facut sex anal iar atata timp cat nu s-a stins de mine cu organul lui decat a ejacuat pe fese problema mea e daca cumva sa scurs pana acolo la vagin gandul asta ma termina

| ionideea a răspuns (pentru adriana05):

Multumesc mult sunt foarte disperata nu stiu cum sa ma fac inteleasa nu am mai facut asa ceva insa imi e foarte teama sa nu se fi atins zona mea genitala deci nu am avut un contact

| Alexandru0007 a răspuns:

Ar putea doar daca a curs prea multa pe el adica cumva in jos si nu in sus. depinde de pozitie.sanse sa ajunga in vagin sunt mici, iar de o sarcina si mai mici.

| ionideea a răspuns (pentru Alexandru0007):

Am inteles ideea insa toti spun despre sex anal.ei bine eu nu am facut asa ceva, sa ma fac mai inteleasa nu m-a atins nici macar pe fund cu organul lui iar atata timp cat nu am avut un contact sexual nu as prea vedea cum.....sau poate ma insel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba, deci ce tare se joaca copii acuma happy nu ne mai jucam pe afara acuma ne jucam cu **** la gaura ( si gaura gresita). Tare poate pe saptamana viitoare ti-o baga in urechi daca vad ca acuma are de gand sa ti-o infinga ''intre fese''. Scumpo lasa jocurile prostesti de-a puta in gaura si fa ceva cu viata ta.

| Alexandru0007 a răspuns (pentru ionideea):

Am inteles de la inceput ca nu e vorba de sex anal.aici vorbim de sperma si smermatozoizi nu doar de contact sexual.da, ea poate ajunge in vaginul tau dar foarte greu, eventual daca iti pui tu degetele pe ea si te atingi de el. ceva de genul astahappy adica nu iti face griji.nu o sa patesti nimic din asta.gandeste-te ca si atunci cand unii vor sa conceapa un copil, isi dau drumu de nu stiu cate ori in partenere pana raman, totul tine de organism.iar tu mai ales daca nu ai avut contact sansele sunt de 1% sa zicem, asa prin absurd

| ionideea a răspuns (pentru Alexandru0007):

Multumesc mult de intelegere si sper sa fie totul bine sa nu ma aleg decat cu o sperietura zgravana....insa am vrut sa fiu inteleasa corect dar se pare ca uni au interpretat cu totul altceva multumesc inca o data

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă lichidul seminal ( sperma ) sau lichidul preseminal intră în contact cu secreţia ta vaginală, atunci EXISTĂ risc de sarcină!

Secreţia vaginală facilitează pătrunderea spermatozoizilor în vagin!

"Este important de retinut faptul ca o femeie poate ramane insarcinata cu un himen intact si fara un contact sexual direct (penetrare)!
Contactul dintre sperma si zona genitala poate facilita patrunderea spermei in vagin si instalarea unei sarcini.
Un himen intact nu trebuie considerat metoda contraceptiva!"
- SURSA :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Vezi alte DETALII la linkul :
http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

Vezi alte detalii despre lichidul preseminal la linkul :
http://www.clopotel.ro/......r-141.html

Toate cele bune.