Nu ai ramas insarcinata, nu exista sarcina prin haine. Substanta alba observata era secretia ta vaginala abundenta din cauza excitarii.
Nu cred ca esti insarcinata daca ti-a venit! adica daca erai insarcinata nu trebuia sa iti vina! fa un test sa ai confirmarea! funda?
Daca nu tia introdu-so si erati si inbracati cu lenjerie si blugi..nu sunt sanse sa fi insarcinata.
Funda?
Omg! Daca te-a atins pe exterior cu penisul imbracati fiind in lenjerie, cu siguranta nu esti gravida, este o reactie a organismului tau la stimuli externi. Atata tot. invata sa-ti cunosti mai bine corpul. Fara pentrare nu exista sarcina sa tii minte lucrul asta. Fundita :-D
Nu ai sanse sa ramai insarcinata pentru ca acea substanta nu a patruns iar chilotul a absorbit acea substanta asa ca nu te teme nu e nimic grav.
De unde apareti, ma? Serios acum! Nu e penetrare=NU E SARCINA si punct!
Inteleg ca esti virgina, dar credeam ca stii ca atunci cand te exciti vaginul tau are o secretie albicioasa care lubrefiaza vaginul (adica fara aia, in timpul contactului sexual te-ai incinge precum cauciucurile unui monopost de formula 1)
Nu esti draga mea insarcinata dar cred ca esti putin cam mica pentru o relatie de vreme ce nu stii prea multe despre sarcina.Mai de graba informeaza-te mai bine si dupa aceea iti mai iei si prieten.