Prietena ta are probleme serioase.
Imi suna putin a isterica, care face figuri, care se asteapta sa-i daruiesti tu anumite chestii fara ca ea sa-ti daruiasca nimic.
Tu ti-ai facut datoria si i-ai explicat ca intre tine si fata aia nu e nimic, decat o prietenie ( o idee ar fi sa o prezinti, pentru ca ea sa vada ca intre voi doi chiar nu e nimic ).
Poti sa mai incerci sa te impaci cu ea, daca asta iti doresti. Poti sa-i explici cu calm ce si cum, trebuie sa inteleaga ca daca o tine pe fite, orgolii, gelozi, iubirea ta pentru ea va disparea ( poti sa aduci si asta in argument, dar ai grija cum o spui. Pentru ca nimeni nu sta cu o persoana rece, geloasa, fara sa tina macar putin la ea. )
Bafta Multa!
Buna
Din cate am citit s-a schimbat de cand a venit de la o prietena... stii cum sunt fetele, cine stie ce au vorbit, ce au facut de s-a schimbat asa de mult dar daca ea nu mai vrea o relatie cu tine ...las-o. Nu merita sa suferi dupa ea.
Succes!
Inseamna ca nu vrea ceva serios cu tine si iti zic sa o lasi in pace... daca vrea te cauta ea
Va multumesc tuturor @demented. nu pot vorbi cu ea serios eu incerc dar ea nu vrea si cica i-am stricat relatia cu unu si pe ala cu geaca cand il prind il curent
In cazul asta, las-o in pace sa ramana cu ala.
Nu trebuie sa te certi neaparat cu el ( sau doar cu el ), trebuie sa te gandesti ca daca ei nu-i placea nu accepta.
Daca vrei tu neaparat, mai incearca sa te impaci cu ea ( o singura data ), daca e nu si nu, las-o in pace. Nu te merita. Las-o cu ala, in scurt timp tot la tine vine. Bafta :*