| DaW a întrebat:

Bună TPU.În urmă cu 2(două)zile eu şi prietena mea ...fosta tot ne certăm pe un sub..aiurea..ea nu vrea sa inteleaga ca o iubesc. si imi face reprosirui gen""tu mi-ai dat vreo`daata geaca".
eu : vara? frig? straight face sa fim seriosi
si tot asa treburi de copii mici straight face

si tot imi zice de o fata ...care imi e prietena ..destul de buna si nu o pllac ..imi zice ca sa am o relatie cu ea ..si ea nu intelege ca o iubescstraight face si in continuare se da la altii cu nerusinare straight face ce sa fac? dau FUNDA

-si i-am spus asera ca ma dau batut oh go on am incercat de 1000 de ori s tot ma impac cu ea straight face dar de cand a venit de la prietena ei nu stiu de pe undee.un stauc nici Dumnezeu nu stie unde-i oh go on s-a schimbat e mai rece oh go on re fite;; oare am gresit ca i-am dat totu din prima pe tava? straight face

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Prietena ta are probleme serioase.
Imi suna putin a isterica, care face figuri, care se asteapta sa-i daruiesti tu anumite chestii fara ca ea sa-ti daruiasca nimic.

Tu ti-ai facut datoria si i-ai explicat ca intre tine si fata aia nu e nimic, decat o prietenie ( o idee ar fi sa o prezinti, pentru ca ea sa vada ca intre voi doi chiar nu e nimic ).

Poti sa mai incerci sa te impaci cu ea, daca asta iti doresti. Poti sa-i explici cu calm ce si cum, trebuie sa inteleaga ca daca o tine pe fite, orgolii, gelozi, iubirea ta pentru ea va disparea ( poti sa aduci si asta in argument, dar ai grija cum o spui. Pentru ca nimeni nu sta cu o persoana rece, geloasa, fara sa tina macar putin la ea. )

Bafta Multa!

5 răspunsuri:
| MrAlex a răspuns:

Inseamna ca nu vrea ceva serios cu tine si iti zic sa o lasi in pace... daca vrea te cauta eawinking

| Xtadelo a răspuns:

Buna
Din cate am citit s-a schimbat de cand a venit de la o prietena... stii cum sunt fetele, cine stie ce au vorbit, ce au facut de s-a schimbat asa de mult dar daca ea nu mai vrea o relatie cu tine ...las-o. Nu merita sa suferi dupa ea. happy
Succes! happy

| DaW explică:

Va multumesc tuturor @demented. nu pot vorbi cu ea serios oh go on eu incerc dar ea nu vrea oh go on si cica i-am stricat relatia cu unu oh go on si pe ala cu geaca cand il prind oh go on il curent oh go on

| Ririru a răspuns (pentru DaW):

In cazul asta, las-o in pace sa ramana cu ala.
Nu trebuie sa te certi neaparat cu el ( sau doar cu el ), trebuie sa te gandesti ca daca ei nu-i placea nu accepta.

Daca vrei tu neaparat, mai incearca sa te impaci cu ea ( o singura data ), daca e nu si nu, las-o in pace. Nu te merita. Las-o cu ala, in scurt timp tot la tine vine. Bafta :*

| DaW explică (pentru Ririru):

Multumesc pentru raspuns :*